Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Chefi la Cutite

Andreea Bălan, internată la spital. Ce diagnostic i-au pus medicii și care e starea ei

Andreea Bălăn este internată în spital pentru că artista acuza dureri abdominale grave.

Andreea Bălan, internată la spital. Ce diagnostic i-au pus medicii și care e starea ei

Update

Andreea Bălan, primul mesaj din spital pentru fanii ei

"Neața, dragilor! Vreau să vă spun că sunt bine. M-am internat în spital luni seara cu dureri abdominale foarte mari. În urma investigațiilor doctorii au descoperit un abces abdominal. Marti ar fi trbeuit sa ma operez, dar am avut mare noroc si cu putin timp inanintea operatiei programate, s-a reusit drenarea lui. Acum sunt sub tratament si observatie. Multumesc tuturor pentru mesajele frumoase. In spital nu se permit vizite, dar alaturi de mine au fost si sunt persoanele pe care le iubesc si care sunt prezente in viata mea. Abia astept sa ajung acasa sa le strang in brate pe Ella si Clara."

Andreea Bălan, frumoasa jurată a emisiunii Te cunosc de undeva!, a fost internată marți seară după ce a ajuns de urgență la spital în urma unor dureri abdominale puternice.

Starea lui Andreea Bălan e stabilă și va rămâne internată

Artista a luat decizia de a veni singură la spital, iar dacă ar fi decis să mai aștepte, aceasta ar fi riscat să facă septicemie.

Inițial, Andreea Bălan a fost ținută sub supraveghere de către medici după ce i s-a pus diagnosticul, în urma unei tomografii computerizate. Se pare că ea are un hematom abdominal. Starea cântăreței este una stabilă și continuă să rămână internată până când medicii vor decide dacă va fi sau nu operată.

andreea balan in spital

Citește și: Andreea Bălan, dusă de urgență la spital. Care e starea vedetei

Din martie anul trecut, după ce vedeta a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană, ea a mai avut dureri abdominale și a mai suferit intervenții chirurgicale pentru alte hematoame de acest fel. Problemele actuale de sănătate ale Andreei Bălan sunt de această dată la colon, din câte spun medicii.

În funcție de starea de sănătate a Andreei, aceasta ar putea fi externată la începutul săptămânii viitoare.

Recomandari