Andreea Marin, amintirile din copilărie care i-au marcat viaţa! "Tata a încercat să umple golul lăsat de mama. Dar aveam nouă ani"

Puternică, hotărâtă și mereu stăpână pe tot ceea ce face! De câte ori a pus-o viața la pământ s-a ridicat și s-a reinventat. Andreea Marin a oferit un interviu, în direct, la Star Matinal, cu ochii în lacrimi. 

Puternică, hotărâtă și mereu stăpână pe tot ceea ce face! De câte ori a pus-o viața la pământ s-a ridicat și s-a reinventat. Andreea Marin a oferit un interviu, în direct, la Star Matinal, cu ochii în lacrimi.

"Aș împărți copilăria în două parți, până la nouă ani a fost ca în povești, joacă, școală, nu a lipsit iubirea din familia mea. Atunci s-a întâmplat o dramă, mama s-a stins în brațele mele, când aveam nouă ani. Tatăl meu era foarte tânăr, avea 38 de ani. Sora ea avea doar patru ani. Restul copilăriei mele a stat sub semnul responsabilițății, am început să construiesc altfel în viață", a declarat Andreea Marin, cu ochii înlăcrimați, la Antena Stars.

Ultimele știri