Căutare Live

Andreea Perju are o familie superbă. Cum arată fetițele actriței care făcea furori la „În puii mei”

Andreea Perju are 36 de ani și două fetițe superbe. Actrița a devenit cunoscută și apreciată jucând producțiile de la Antena1 „Fetele marinarului” și „În puii mei” și nu s-a gândit niciodată că rolul de mama i-ar putea afecta cariera.

Andreea Perju a rămas însărcinată înainte de a juca la „În puii mei”, dar asta nu a împiedicat-o să-și urmeze cariera

Instagram

Andreea Perju este mama a două fetițe blonde, superbe. Fiicele Andreei Perju și ale lui Cristi Dociu se numesc Mara (11 ani) și Ada (8 ani).

Andreea Perju a devenit mamă la vârsta de 25 de ani, iar acest fapt nu a afectat-o în cariera de actriță.

Andreea Perju este mândra mamă a două fete superbe

„N-am considerat niciodată că venirea pe lume a unui copil o să-mi distrugă cariera sau planul profesional. Mi-am dorit să fiu mamă tânără, să mă pot bucura de evoluția lor și să “creștem” împreună. Când am rămas însărcinată cu Mara, terminasem filmările pentru “Fetele marinarului” , primul proiect de succes din care am făcut parte, și eram pe val. O secundă nu m-am gândit că venirea ei o să mă dea înapoi de la drumul ales. La 25 de ani țineam în brațe primul meu bebeluș american ( când eram mică spuneam că eu vreau să am copii americani adică blonzi, atât de blonzi că par chelioși, și cu capul perfect ). Nimic nu s-a comparat cu asta”, a scirs Andreea Perju pe rețelele sociale.

Citește și: Mihai Bendeac revine la vechile obiceiuri. Ce a făcut juratul iUmor la început de an

Actrița a filmat apoi pentru emisiunea de comedie regizată de Mihai Bendeac.

„Am mers mai departe : “În puii mei “ ( 4 sezoane ), am început și Facultatea de Teatru și a apărut în viața mea și al doilea îngeraș blond - Ada. Și-am mers mai departe. Și-am dezvoltat și un business de la 0. Și am continuat să mă dezvolt pentru că am realizat că sunt exemplul copiilor mei. Și chiar dacă primul gând de dimineață și ultimul din noapte este la ele, n-am încetat să mă pun și pe mine pe primul loc. Măcar din când în când. Fetițele mele vor crește cu stimă de sine și vor învăța să se pună pe primul loc dacă vor vedea la mine asta. O mamă care crește în umbra copilului , inconștient, îi transmite că acesta e drumul de urmat când va deveni adult...iar asta nu e neapărat bine”, a scris actrița Andreea Perju pe rețelele sociale.

Recent, Andreea Perju a povestit pentru urmăritorii săi de pe Instagram că a mers la sală pentru a lucra mușchi care au avut de suferit de pe urma operației de cezariană.

„Ieri am lucrat la sală, pentru prima dată , după aproape 8 ani, niște mușchi care au avut de suferit din cauza cezarienei. Aș minți să spun că a fost ușor, simțeam efectiv că recuperez, cu greu, o parte din mine iar când am plecat de acolo m-a lovit un gând : de ce la noi în țară femeile preferă cezariana??? Eu am trecut prin ambele experiențe iar cezariana n-a fost o alegere, a fost o urgență pentru că am avut complicații în timpul travaliului. Recunosc că mi-a fost ciudă dar copilul Ada a fost mai important decât orice tăietură”, a scris actrița pe Instagram.

Citește și: Andreea Perju, secrete din viaţa de familie. Cum îşi menţine artista aprinsă flacăra iubirii în cuplu

Andreea Perju a jucat timp de 4 sezoane în scenetele emisiunii „În puii mei”, scrise de Mihai Bendeac.

Maya, fiica lui Connect-R, a împlinit 7 ani. Cum s-au fotografiat și ce mesaj i-a transmis artistul... Cum arată blondina în colanți mulați după ce a slăbit 30 kg. Rebel Wilson a trecut prin schimbări impresionante...
Ce înseamnă ora 11:11 în numerologie. Semnificații și curiozități
Dacă vrei să afli ce înseamnă ora 11:11 în numerologie, trebuie să știi că astrele au un...
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022. Gemenii trebuie să trăiască fără regrete. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022 spune că Gemenii sunt genul de persoane care nu se uită...
Parteneri
Pui cu sos de ardei portughez, perfect pentru un prânz în familie
Catine.ro
Ultimele știri
x