Mihai Bendeac revine la vechile obiceiuri. Ce a făcut juratul iUmor la început de an

Mihai Bendeac a revenit la fotografiile din lift cu care și-a obișnuit fanii. De ceva vreme juratul iUmor nu mai postase imaginile tradiționale așa că a marcat începutul de an cu un obicei vechi.

Mihai Bendeac revine la vechile obiceiuri. Fotografia cu care juratul iUmor și-a început anul pe Instagram

Antena 1

Prima fotografie pe care Mihai Bendeac a postat-o pe rețelele sociale a fost una din lift: „Bună, liftule! An nou, obiceiuri vechi”.

Mihai Bendeac și-a obișnuit fanii cu numeroase selfie-uri realizate în oglinda liftului și chiar și-a explicat plăcerea de a posta astfel de fotografii.

Mihai Bendeac, pasionat de pozele în lift

„De ce au apărut pe acest cont atât de multe poze în lift? Din două motive (sincer vorbind, idioate amândouă). Sunteți gata să vă dați o palmă peste frunte și să exclamați “ce penibil”?
Sunteți gata?!
1. Pentru că, nu știu de ce, prima mea postare pe această rețea socială a fost o poză într-un lift.
2. Pentru că sunt idiot și mi se pare tare să fac chestii random fără nicio explicație logică și de bun simț.
Vă, pup, vă iubesc, vă respect și vă mulțumesc că, dincolo de orice, mă urmăriți de atâția ani deși, uneori, nu aveți niciun motiv”, a scris Mihai Bendeac în dreptul uneia dintre nenumăratele sale poze în lift.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO.

Citește și: Ele sunt fetele care l-au cucerit pe Mihai Bendeac în sezonul 9, iUmor

Mihai Bendeac a lansat o carte autobiografică, cu scopul de a dona banii

Recent, Mihai Bendeac a lansat o carte autobiografică numită: „Jurnalul unui burlac. Conversații cu mama”, iar banii din achiziționarea cărților sunt donați unei cauze umanitare

“Dacă aveți drag să o achiziționați, ajutându-ne, în felul acesta să acționăm umanitar cu toate fondurile rezultate, sunteți nimic altceva decât îngeri. Știu că ma pot baza pe voi și vă mulțumesc. Am încercat să vă pun în mâini o carte interesantă, controversată, sinceră. Ajutați-ne! Am muncit la ea 8 luni!”, a spus juratul iUmor.

Mihai Bendeac a mărturisit că ideea scrierii cărții a venit când și-a văzut mama notând memorii într-un carnețel.

Mama lui Mihai Bendeac, inspirație pentru actor în scrierea cărții autobiografice

„El a fost primul căruia i-am spus că scriu într-un caiet niște amintiri. Vă dați seama că lui atâta i-a trebuit. Habar n-am avut că o să se ajungă aici. I-am dat caietul și l-am rugat să nu râdă de mine. Cred că o să-l descoperiți exact așa cum este el, dar eu nu am citit cartea", a mărturisit Emilia Bendeac.

CItește și: Mihai Bendeac, dezvăluiri despre lupta cu depresia. Prin ce trecea actorul când toți vedeau doar succesul

Mihai Bendeac i-a mulțumit mamei sale pentru că l-a încurajat să scrie această carte.

„Dacă mama nu mi-ar fi dat acel impuls la începutul anului, această carte nu ar fi existat. Asta e cert. Per total, a fost muncă de câteva luni de zile și un efort care, la final, au meritat din plin. Mulțumesc editurii Book Zone pentru dedicare, pentru sprijin și pentru dovada de umanitate pe care au oferit-o donându-și, la rândul lor, toate veniturile. Împreună cu voi, cititorii, am atins, in primele două săptămâni, borna 100000. Da, fraților! O sută de mii de euro donați! Mulțumesc celor care continuă să cumpere cartea și, totodată, sunt fericit că vă place. Mulțumesc mama!”, a scris juratul iUmor pe contul său de Instagram.

Ultimele știri