Andreea Răducan, într-un costum de baie sexy, la 21 ani de la aurul olimpic

Andreea Răducan, faimoasa gimnastă română, a postat de curând o fotografie cu ea în costum de baie care a atras atenția fanilor.

Andreea Răducan, faimoasa gimnastă română, a postat de curând o fotografie cu ea în costum de baie care a atras atenția fanilor.

profimedia

Fosta sportivă a făcut istorie cu performanțele sale sportive, ducând peste hotare numele țării noastre.

Sportiva cu un trup de zeiță

Deși acum are 37 de ani, e mama a doi copii mici și s-a retras din lumea sportului de 18 ani, Andreea Răducan are o siluetă de invidiat și nu se sfiește să o arate în fotografii cu ea la plajă.

Frumoasa brunetă a postat pe contul său de Instagram o poză cu ea în costum de baie, acoperită de un pareo, pe plajă. Andreea a strâns mii de aprecieri la această poză.

Cariera strălucită a Andreei Răducan

Andreea Răducan are o carieră strălucită, fiind medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de la Sydney din 2000. Andreea a început gimnastica la vârsta de 4 ani și s-a îndrăgostit iremediabil de acest domeniu.

Citește și: Andreea Răducan a demisionat de la conducerea Federaţiei Române de Gimnastică! Care este motivul. „Cred că şi din cauza orgoliilor foarte mari ajungem în această situaţie”

În 1998, spotiva a fost selecționată pentru lotul național și a debutat la Campionatele Europene de Juniori, unde a ocupat locul 4. În anul următor, Andreea a participat la Campionatele Mondiale în Tianjin, China, câștigând finala la sol.

În anul 2000, Andreea Răducan a participat la Jocurile Olimpice de la Sydney unde a câștigat medalia de aur pentru echipe și s-a calificat în finale la individuale la sol și sărituri.

Citește și: Simona Halep, despre cât de gravă e accidentarea la gambă și cum o afecteaza. Sportiva a făcut RMN-ul în Italia

Din nefericire, din cauza depistării a unei substanțe interzisă numită pseudoefedrină, Andreea a fost suspendată până la Jocurile Olimpice de la Antena, din 2004. Această substanță este prezentă în medicamentele pentru răceală, dar oficialii de petse hotare nu au crezut-o pe Andreea.

Sportiva s-a retras din lumea sportului în 2002 și începând din 2017 a devenit președinte al Federației Române de Gimnastică. De asemenea, în 2020, Andreea a devenit scriitoare, după ce și-a publicat autobiografia.

Viața de familie

Frumoasa sportive, astăzi în vârstă de 37 ani, este căsătorită cu Daniel Tandreu și trăiesc împreună o frumoasă poveste de dragoste, având doi copii, un băiat, pe nume Andrei și o fetiță, pe nume Amira. Ea și Daniel Tandreu s-au căsătorit în 2016.

Ultimele știri