Antena Căutare

Mesajul lui Angelique Kerber, după accidentarea Simonei Halep în turneul de la Roma: „Sper să se refacă repede”

Simona Halep a suferit o accidentare la nivelul gambei strângi, în cadrul turneului WTA 1000 de la Roma.

Simona Halep și Angelique Kerber, după accidenatarea româncei Galerie
Angelique Kerber a ajutat-o pe Simona Halep să-și strângă lucrurile, după accidentare | Profimedia

Simona Halep a suferit o accidentare în timpul meciului de miercuri cu nemțoaica Angelique Kerber. Simona Halep a părăsit terenul şchiopătând, ajutată de două persoane, iar adeversara ei a ajutat-o să-și strângă lucrurile.

Sportiva Angelique Kerber a transmis un mesaj, declarând că este prietenă bună cu Simona Halep şi speră ca românca să revină cât mai repede pe teren, potrivit news.ro.

Ce mesaj a transmis Angelique Kerber, după accindetarea Simonei Halep

„Am încercat să o ajut cât puteam şi sper că va reveni cât mai curând şi că nu este ceva grav. De-a lungul timpului, am fost împreună în circuit. Ne cunoaştem foarte bine pe teren şi în afara lui. Aceasta este viaţa în circuit acum, am trecut toate prin astfel de experienţe. Am jucat dublu cu ea la Miami, ne-am distrat bine acolo. Cu cât trece timpul şi devii mai în vârstă, cred că e mai uşor pentru noi (n.r. - să fim prietene). Suntem foarte bune prietene. Acesta este un motiv în plus să nu mă simt bine când văd lucruri precum cele întâmplate azi (n.r. - miercuri). Sper să se refacă repede", a declarat Kerber, după meci.

Simona Halep a anunţat, pe Twitter, că potrivit primelor investigații medicale, a suferit o ruptură la nivelul gambei stângi.

Citește și: Cele mai bogate femei din sport. Pe ce loc surprinzător se află Simona Halep

Simona Halep a suferit o accidentare în turneul de la Roma

"Investigaţiile au arătat că am o ruptură la nivelul gambei stângi. Pentru moment, nu suntem siguri de perioada de recuperare. Sunt foarte dezamăgită să închei în acest fel turneul de la Roma, dar voi face tot ce pot să mă recuperez şi să revin cât mai rapid posibil. Vă mulţumesc pentru susţinere şi vă voi ţine la curent cu recuperarea", a anunţat Halep.

WTA a prezentat, într-un videoclip publicat pe Twitter, momentul în care Angelique Kerber o ajută pe Simona Halep să-şi strângă lucrurile după accidentarea de la turneul de la Roma.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sportiva din Germania a strâns racheta şi lucrurile Simona Halep, care a părăsit terenul șchiopătând.

Simona Halep, locul 3 WTA a fost nevoită să abandoneze meciul de la Roma disputat cu Angelique Kerber, locul 26 WTA, după ce scorul ajunsese la 6-1, 3-3 pentru româncă. Simona Halep este deţinătoarea trofeului la Roma şi a fost direct acceptată în această fază a competiţiei.

Citește și: Simona Halep, imagine de zeci de mii de aprecieri. Ce au observat fanii: „Cât de bine îți stă cu șuvițe”

După ce a returnat o minge, Somona Halep a acuzat dureri și a cerut imediat intervenția fizioterapeutului. Sportiva a ajuns la bancă și a anunțat că se retrage din meci.

Participarea Simonei Halep la Roland Garros, turneul de grand slam care va începe pe data de 30 mai, este astfel sub semnul întrebării.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x