Live acumRaman cu tine
Prime Time 20:30Raman cu tine

Angelina Jolie, cele mai sincere mărturisiri despre despărțirea de Brad Pitt: ”Nu știu care e destinul meu!”

După mai bine de trei ani de la despărțirea de Brad Pitt, Angelina Jolie s-a arătat mai sinceră ca niciodată, vorbind despre viața sa de după divorț și recunoscând că i-a fost foarte greu să-și  revină după această etapă grea.

marturisiri angelina jolie

Angelina Jolie mărturisiri. După mai bine de trei ani de la despărțirea de Brad Pitt, Angelina Jolie s-a arătat mai sinceră ca niciodată, vorbind despre viața sa de după divorț și recunoscând că i-a fost foarte greu să-și revină după această etapă grea.

Într-un interviu pentru revista franceză Madame Figaro, protagonista filmului Maleficent a povestit că ”s-a pierdut” un pic după divorțul din 2016 și a trecut prin momente în care s-a simțit nesemnificativă.

”Nu știu care e destinul meu, dar de ceea ce sunt convinsă este că mă aflu într-o perioadă de tranziție, ca o reîntoarcere a rădăcini, o reîntoarcere către mine, pentru că mă pierdusem puțin. Cred că s-a întâmplat când relația mea cu Brad ajunsese la final”, a declarat actrița.

Angelina Jolie s-a opus faptului că Brad Pitt a revenit la Scientologie. ”A fost un moment complicat în care nu mă mai recunoșteam, unde mă simțeam mai mică, aproape nesemnificativă. Am simțit o profundă și autentică tristețe, m-a durut”, s-a confesat actrița de la Hollywood.

Angelina Jolie a fost nevoită să renască, și, în ciuda durerii, recunoaște că a fost o oportunitate de a învăța de la ea însăși: ”A fost interesant să mă conectez cu umilința și chiar cu neimportanța pe care o simțeam vizavi de propria persoană. Poate că asta e ceea ce ființa umană este până la urmă. În plus, am avut și anumite probleme de sănătate. Toate aceste lucruri te motivează și îți amintesc norocul pe care-l ai că ești viu”.

”Aceasta este o lecție pe care le-o predau și copiilor mei. Eu am fost nevoită să redescopăr bucuria”, a declarat actrița.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro