Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:50Observator Special

Imaginile care au încins privirile tuturor bărbaților! Iubita lui Alex Velea s-a afișat așa, iar fanii au rămas fără cuvinte

Antonia se numără printre cele mai frumoase femei din lume. Este una dintre cele mai de succes artiste. Mai mult decât atât, Antonia are parte de un nou motiv de bucurie, grație frumuseții sale.

Antonia

Facebook / Antonia

Antonia a renunțat la inhibiții și le-a dat peste nas tuturor, pozându-se cu fundul super bombat la vedere pe rețelele de socializare!

Pe lângă faptul că este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste de la noi din țară, focoasa brunetă se clasează în topul celor mai frumoase și sexy femei, căci, cu un așa trup și așa forme, nici nu ai cum să fii clasat în altă parte! Formele sale apetisante au propulsat-o pe îndrăgita artistă în primele zece cele mai frumoase femei ale lumii.

Antonia luptă cu orice preț pentru custodia fiicei ei. Cântăreața este în proces cu Vicenzo Castellano de șapte ani. Câți bani a cheltuit până acum​

Știe să-și pună atuurile fizice în valoare și a demonstrat asta de fiecare dată. Ei bine, asta a făcut și acum, reușind să încingă privirile tuturor, însă nu oricum și mai ales, nu cu orice, ci cu fundul super bombat la vedere!

Direct la InstaStory, Antonia a lăsat în urmă orice inhibiție și s-a pozat într-un minunscul costum de baie.

Imaginile care au încins privirile tuturor bărbaților! Iubita lui Alex Velea s-a afișat așa, iar fanii au rămas fără cuvinte

Antonia și Alina Ceușan, două zeițe ale frumuseții, într-un videoclip extrem de provocator! | VIDEO

Și ca ipostaza să fie demnă de privirile tuturor, iubita lui Velea și-a atașat un curcubeu pe o parte a fundului, iar bărbații cu siguranță au fost atenți să depisteze toate ”culorile”.

Recomandari