Antonia, din nou alături de cei trei copii ai săi. Cât de mult a crescut Maya și cum se înțelege cu frații săi

Antonia este mamă a trei copii, doi băieți și o fată, pe nume Maya, din prima căsătorie. Cântăreața este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară și este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Cum s-a pozat alături de primul său copil.

Antonia și cei trei copii

Instagram/Antonia

Artista are o viață de succes și o familie împlinită, însă este departe de fiica sa care se află în grija tatălui.

În data de 28 august 2010, în urmă cu exact zece ani, frumoasa Antonia o aducea pe lume pe fiica sa, Maya Rosaria Castellano. Apoi, în decembrie 2014, Antonia (aflată într-o relație cu Alex Velea) l-a născut pe Dominic și, doi ani mai târziu, a apărut și Akim.

Maya a crescut și este o domnișoară în adevăratul sens al cuvântului! Mama sa a postat o serie de fotografii cu cei trei copii ai săi și un mesaj înduioșător: "Binecuvântată să fiu mama voastră". Imaginile au stârnit zeci de reacții, ba chiar Anastasia Soare i-a lăsat un mesaj: "Gorgeous baby’s - like their mother ❤️sa fie sănătoși și Fericiți!".

Postarea a strâns în jur de 53.600 de aprecieri și admirată de comunitatea sa de urmăritori. Din imagini se poate observat cât e bine se înțelege Maya cu cei doi frați ai săi, Akim și Dominic.

Alex Velea a dezvăluit acum ceva timă că Maya, fiica din prima căsătorie a Antoniei, este precum copilul său, ba mai mult și cei doi băieți consideră că micuța blondă este sora lor: "Nu există ocazie în care ei să nu amintească de sora lor, ei nu sunt doar doi! O consider ca pe copilul meu (Maya - n.r.) și mi-am dorit mult ca și ea să simtă treaba asta, ca să mă accepte ca pe un prieten, ca pe prietenul ei mai mare și sunt fericit că avem genul acesta de relație, că m-a acceptat în viața ei și lucrurile sunt exact așa cum trebuie să fie", a declarat cântărețul.

Antonia a divorțat de Vicenzo Castellano, după 7 ani de procese. Maya, a rămas în grija tatălui, deși au custodie comună

Antonia și Vincenzo Castellano s-au căsătorit în anul 2011, dar 2 ani mai târziu au pus capăt căsniciei. Avocatul artistei declara în luna noimebrie pentru AntenaStars că procesul de divorț s-a încheiat în urmă cu câteva săptămâni, iar Antonia este o femeie liberă.

Timp de 7 ani, Antonia și Vincenzo Castellano s-au întâlnit în instanță, iar după lungi discuții și tergiversări, iată că acum au reușit să clarifice întreaga situație. Antonia nu a mai avut libertatea de a se mai căsători din cauza faptului că divorțul nu se mai finaliza. În tot acest timp, Alex Velea suferea și el, iar gurile rele veneau ca un vârtej către cei doi.

Citește și: Antonia, poză cu fetița în prima zi când a născut-o. Mesajul artistei a înduioșat inimile fanilor: "Ce călătorie a fost...numai Dumnezeu știe!"

Avocatul Ioan Todan: "În urmă cu câteva săptămâni, întreaga situație juridică dintre cei doi a fost închisă pe cale amiabilă, pe cale unei tranzacții, iar în felul acesta Antonia a divorțat. A fost rezolvată mai devreme situația juridică a celor doi copii și a fost rezolvată inclusiv situația juridică a Mayei în așa fel încât în acest moment întrega problemă dintre cei doi este rezolvată."

Întrebat despre custodia Mayei, avocatul a răspuns: "Este custodie comună, nu avea cum să fie o custodie exclusivă."

În ceea ce privește țara în care Maya va locui, Ioan Todan a declarat că fetița va locui acolo unde îi este mai bine, totul depinzând de situația școlară, de pandemie și de mulți alți factori.

Citește și: Alex Velea, primele dezvăluiri publice despre divorțul Antoniei. Cei doi artiști sunt pe cale să se căsătorească

Când Antonia și Vincenzo s-au despărțit, presa scria deja despre relația dintre ea și Alex Velea, despre despărțirea lui Alex Velea de soția sa, o mulatră superbă pe nume Ana, dar și despre faptul că povestea dintre Velea și Antonia este doar o strategie de marketing.

Timpul a demonstrat că iubirea dintre Antonia și Velea a fost dragoste adevărată, iar în momentul în care artista a confirmat că iubește din nou și că este deja însărcinată, toată lumea a înțeles că lucrurile dintre ea și Alex este pe bune și că au deja planuri de viitor împreună.

Pe numele său complet Antonia Clara Iacobescu, artista româncă a crescut de mică în America, acolo unde și-a format un stil de viață, iar ulterior a venit în România unde a cunoscut celebritatea prin modelling și mai apoi în muzică.

Citește și: Antonia, poză în pat. Ipostaza în care s-a lăsat fotografiată chiar în intimitatea dormitorului pe care îl împarte cu Alex Velea

Antonia a trăit și crescut în statul Utah și în orașul Las Vegas din statul Nevada, unde a terminat liceul și a intrat și în lumea modelling-ului. A participat la sute de ședințe foto pentru cataloage și a ajuns să colaboreze cu agenții mari din America, cum ar fi Lenz sau Ford Models.

Antonia cântă de la vârsta de 10 ani și a făcut școala de muzică în Statele Unite. Faptul că a trăit printre oameni de culoare a influențat-o în muzică. Așa se explică și apropierea de Velea, care între timp a influențat-o și stilistic. Stilurile RnB și Soul le simte cel mai aproape și a fost influențată de acestea în mod decisiv.

Ultimele știri