Vedete din România care au implant mamar. Ele sunt divele care și-au dorit îmbunătățiri la nivelul bustului

De-a lungul timpului mai multe vedete din România au mărturisit că au ajuns în cabinetul medicului estetician, pentru implant mamar.

Vedete din România care au implant mamar

Instagram

Mai multe vedete din România și-au dorit îmbunătățiri la nivelul trupului. Deși Mama Natură le dăruise o frmusețe demnă de laudă, divele au considerat că este loc de mai bine, așa că au apelat la chirurgia estetică. Showbiz-ul românesc se mândrește cu vedete care arată exemplar. Nicole Cherry, Antonia și Misha se numără printre artistele care au considerat că au nevoie de intervenția chirurgiei estetice la nivelul bustului, iar această schimbare le-a adus mulțumire.

Ce vedete din România au implant mamar

Iată câteva dintre vedetele din România care au implant mamar!

Nicole Cherry

La vârsta de 20 de ani, Nicole Cherry a apelat la o operație estetică. Artista a confirmat că și-a făcut implant mamar.

Citește și: Nicole Cherry, fără inhibiții după ce și-a făcut implant mamar. “Cireșica” s-a lăsat descoperită într-un costum de baie provocator

„Da, mi-am pus. Nu sunt genul de persoană care să mint, nu aș avea de ce să mint. Eu n-am avut niciodată (n.r bust), n-am avut de acolo. Mama natură n-a fost generoasă cu mine pe partea aia și n-am privit-o niciodată ca pe ceva imposibil de făcut și pâna la urmă mi-am luat inima în dinți și am zis să fac pasul ăsta […] Ma simt mult mai bine, n-am exagerat, drept urmare abia acum se face anul și nu și-a dat nimeni seama", a mărturisit Nicole Cherry pentru Antena Stars

Anda Adam

Anda Adam a apelat la intervenția chirurgului estetician la începutul anilor 2000, pentru implanturi mamare, pe care și le-a schimbat mai târziu de mai multe ori.

„Mergeam foarte mult la sală şi începuseră să mi se dezvolte muşchii. La un moment dat mi-am dat seama că semănam, la piept, cu un bărbat, îmi pierdusem de tot feminitatea. Aveam două variante: să mă mai îngraş sau să-mi pun silicoane”, spunea Anda Adam despre implanturile mamare.

Citește și: Anda Adam și-a etalat decolteul amplu pe pârtie. În ce ipostază sexy a fost surprinsă artista

Daniela Crudu

Daniela Crudu a apelat pentru prima dată la o intervenție chirurgicală în zona bustului pe vremea când avea 18 ani

„Mi-am făcut implant la sâni, dar nu am optat pentru nişte proteze mari, pentru că mie nici nu-mi plac sânii mari. Eram și micuță. Aveam 18 ani”, spunea Daniela Crudu despre prima intervenție estetică.

Citește și: Daniela Crudu, acoperită doar de un pulover roz. Cum arată focoasa brunetă în ipostaze provocatoare

În anul 2021 Daniela Crudu și-a schimbat implanturile, fiind foarte mândră de această schimbare

„Mi-am schimbat implanturile și mi-am pus o formă superbă”, a spus anul acesta Daniela Crudu, potrivit Antena Stars.

Antonia

Antonia a apelat în 2015 la operație de implant mamar, iar în anul 2020 și-a schimbat implanturile. Artista a fost asaltată cu mesaje de la fani după momentul operației și le-a răspuns că nu e cazul să fie îngrijorați:

„M-am operat la sâni! Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: „De ce? Nu aveai nevoie!”, "Aoleu, acum eşti nu ştiu cum”, please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită!”, spunea Antonia pe rețelele sociale.

Citește și: Antonia, într-un body alb ce a aprins imaginația fanilor. Cum arată ținuta la care a apelat artista

Misha

Misha s-a opearat în anul 2015, simțind nevoia de o „îmbunătățire” după perioada în care a alăptat.

“Având în vedere că am alăptat, sânii nu mai arătau aşa cum îmi doream şi am hotărât să-mi fac implant mamar. Aceasta este singura intervenţie şi, probabil, ultima”, a declarat, Misha pentru Click!.

Vica Blochina

Fosta balerină a apelat și ea la medicul estetician pentru a avea un bust generos.

Mi-au ieșit perfect. Mă simt un alt om. Abia aștept sa îmbrac o rochie frumoasă. Mi-a fost frică să văd cusăturile, dar sunt foarte mici. Nu mai am nici dureri. Am dimensiunile perfecte”, declara ea, în 2012, la Antena Stars. Mai târziu Vica Blochina și-a schimbat implanturile.

Ruby

Și Ruby a recunoscut că a ajuns în cabinetul medicului estetician, însă nu este mândră de deciziile pe care le-a făcut de-a lungul timpului privind operațiile asupra corpului său.

„Greşelile copilăriei. Rezolv o problemă mai veche pe care eu o aveam cu sânii şi pe care eu am ascuns-o de voi şi pe care nu îmi plăcea să o recunosc. Am greşit, repar! Nu este om pe care să-l placă toată lumea. De proastă mi-am pus implanturi. Nu recomand fetelor să facă ce am făcut eu. E atât de complicat şi pleacă din liceu. Eu aveam sânii foarte mari. Mi se părea prea mult pentru mine la momentul acela şi am făcut o reducţie. După ceva ani am văzut că la modă erau sânii cum îi aveam în liceu şi mi-am făcut implanturi de silicon’’, a declarat vedeta.

Printre vedetele care au mai recunoscut că au implant mamar se numără Bianca Drăgușanu, Loredana Chivu, Andreea Tonciu sau Nicoleta Luciu.

Parteneri
De ce nu trebuie să sari peste pauza de masă. Motivele științifice din spatele teoriei
Dacă încerci să mănânci sănătos, cu siguranță ai auzit despre beneficiile consumului micului dejun. Dar s-ar putea să ai încă dubii cu privire la importanța pauzei de masă la prânz. De ce nu trebuie să sari peste pauza de masă, oare.
Catine.ro
Ultimele știri