Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Apariția lui Jennifer Lopez la inaugurarea lui Joe Biden a atras atenția întregii lumi. Cum este ținuta imaculată în partea de jos

Jennifer Lopez a făcut parte din invitații de seamă pe care Joe Biden i-a avut la ceremonia sa de învestire ca nou președinte al Statelor Unite ale Americii.

Apariția lui Jennifer Lopez la inaugurarea lui Joe Biden a atras atenția întregii lumi. Cum este ținuta imaculată în partea de jos

Getty

Cântăreața în vârstă de 51 de ani a purtat o ținută impecabilă care a atras atenția întregii lumi, iar interpretarea piesei "Land is your Land" și a piesei "Let's Get Loud" a fost aplaudată la scară largă.

În mijlocul reprezentației, ea a spus în limba spaniolă: "Lopez rostea de fapt, o parte din juramantul de credinta: O națiune sub Dumnezeu, indivizibil, cu libertate și dreptate pentru toți", potrivit The Sun.

Frumusețea și splendoarea vârstei pe care o are sunt evidențiate printr-un look extraordinar de sofisticat. Jennifer Lopez este impecabilă din cap până în picioare.

Îndrăgita artistă și-a făcut apariția la inaugurarea lui Joe Biden într-o ținută albă formată dintr-o pereche de pantaloni lungi până în pământ, albi, o bluză cu detalii din tule și un palton alb. Strălucirea este dată de bijuteriile pe care artista le poartă atât pe mâini, cât și la mijlocul taliei.

Vezi imagini cu ținuta completă lui Jennifer Lopez în GALERIA FOTO

Look-ul a fost completat de un machiaj natural și de o coafură "coadă de cal".

Toţi artiştii au fost prezentaţi de americani de rând care au avut contribuţii notabile în timpul pandemiei, inclusiv o fată în vârstă de 8 ani din Wisconsin care a strâns 50.000 de dolari dintr-un stand virtual în care a vândut limonadă, pentru a-i ajuta cu alimtente pe nevoiaşi, şi o învăţătoare, care a susţinut cursuri online ce au devenit foarte populare.

Concertul, care a cuprins multe momente pre-inregistrate şi transmise de la distanţă, a fost încheiat de reprezentaţia lui Katy Perry, care a cântat piesa „Firework” de la baza Lincoln Memorial. Ea a fost urmărită de familia Biden de la balconul Casei Albe, iar piesa a fost urmată de un foc de artificii.

Inaugurarea mandatului prezidenţial - Joe Biden a depus jurământul ca preşedinte al SUA

Joe Biden a depus jurământul de învestire ca preşedinte al SUA, miercuri, după ce Kamala Harris a depus şi ea jurământul pentru funcţia de vicepreşedinte al Statelor Unite, devenind astfel prima femeie care deţine acestă funcţie în istoria SUA.

Kamala Harris a depus jurământul în faţa primului judecător hispanic din istoria Curţii Supreme, Sonia Sotomayor, pe două biblii - una care i-a apaţinut lui Thurgood Marshall, primul judecător de culoare de la Curtea Supremă a Statelor Unite, şi alta care a aparţinut unei prietene de familie, Regina Shelton, pe care a descris-o ca a doua mamă a ei, potrivit news.ro.

Kamal Harris, în vârstă de 56 de ani, fost senator de California, intră în istorie drept prima femeie, prima femeie de culoare şi prima femeie cu origini asiatice care ocupă funcţia de vicepreşedinte al SUA.

Mesajul de adio al Melaniei Trump. Ce a transmis fosta primă doamnă înainte de a pleca de la Casa Albă

Vicepreşedinte a îmbrăcat o ținută cu înțeles simbolic. Aceasta poartă la ceremonie culoarea mov, ca omagiu adus lui Shirley Chisholm, prima femeie afro-americană care a candidat la preşedinţie.

În august 2020, Biden a ales-o pentru funcţia de vicepreşedinte în cazul câştigării alegerilor din noiembrie.

Doar două femei au mai fost nominalizate pentru funcţia de vicepreşedinte, Sarah Palin - de republicani în 2008 şi Geraldine Ferraro - de democraţi în 1984. Niciuna dintre ele nu a ajuns la Casa Albă.

Prima din istoria Americii care înfăptuiește acest lucru. Ce a refuzat Melania Trump să facă înainte de a pleca de la Casa Albă

Este tradiție ca Prima Doamnă care nu va mai fi la Casa Albă să facă o plimbare prin reședință cu noua Primă Doamnă care intră în tranziția către noi președinții.

Michelle Obama a invitat-o ​​pe Melania Trump la o plimbare prin locuințele Casei Albe în ianuarie 2017, când Trump a depus jurământul, în ciuda faptului că Trump a pus la îndoială cetățenia soțului ei, fostul președinte Barack Obama.

Citește și: Ținuta purtată de Melania Trump la părăsirea Casei Albe. Cum arată costumul "de doliu" ales de fosta Primă Doamnă: Foto

Acum, a apărut un raport de la CNN care confirmă că plimbarea tradițională nu va avea loc între Melania Trump și prima doamnă, dr. Jill Biden.

„Melania Trump va deveni prima primă doamnă modernă care nu va invita femeia care o va înlocui la Casa Albă pentru o plimbare a locuințelor private de la etajele al doilea și al treilea”, relatează CNN.

Recomandari