Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Mesajul de adio al Melaniei Trump. Ce a transmis fosta primă doamnă înainte de a pleca de la Casa Albă

Mesajul de adio al Melaniei Trump. Ce a transmis fosta primă doamnă înainte de a pleca de la Casa Albă

Mesajul de adio al Melaniei Trump. Ce a transmis fosta primă doamnă înainte de a pleca de la Casa Albă

profimedia

Luni, pe site-ul oficial de la Casa Albă a fost publicat mesajul de adio al Melaniei Trump pe care aceasta îl adresează tuturor americanilor.

Melania Trump a scris acest mesaj, fiind pe picior de plecare de la Casa Albă, acum că Donald Trump și-a încheiat mandatul, iar ea își ia adio de la titlul de Prima Doamnă a SUA. Textul publicat în numele Melaniei Trump se numește ”Drumul care ne aşteaptă”.

În acest mesaj de adio, numele fostului președinte al SUA, Donald Trump, apare o singură dată. Cu toate acestea, ea nu se dă în lături să reamintescă despre violențele ce au avut lov miercurea trecută la Capitoliu.

Mesajul de adio al Melaniei Trump

”Naţiunea noastră este necesar să-şi panseze rănile în mod paşnic. Nu vreau să las să planeze vreo îndoială. Condamn absolut violenţele care au avut loc la Capitoliu. Violenţa nu este niciodată acceptabilă”, subliniază soția fostului președinte al SUA.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

”Implor oamenii să înceteze orice violenţă, să nu alimenteze niciodată prejudecăţile pe baza unei culori a pielii şi să nu se mai servească niciodată de o divergenţă de ideologie politică pentru a se justifica să agreseze sau să fie cruzi. Trebuie să ne ascultăm unii pe ceilalţi, să ne concentrăm asupra a ceea ce ne uneşte şi să ne ridicăm deasupra a tot ceea ce ne împarte”, a mai adăugat ea.

De asemenea, mesajul are și unele referințe personale, exprimându-și indignarea față de protestari.

”Sunt dezamăgită şi descurajată, după ceea ce s-a întâmplat săptămâna trecută. (…) Consider că este ruşinos că s-au răspândit, în jurul acestor evenimente tragice, zvonuri murdare, atacuri personale gratuite şi acuzaţii false cu privire la mine, de către oameni care caută să le facă interesante şi care au gânduri ascunse. Această perioadă trebuie să fie dedicată numai vindecării ţării noastre şi a cetăţenilor ei. Nu ar trebui folosită în obţinerea unui câştig personal”, a declarat ea pentru CNN.

Revolta de la Capitoliu

Miercurea trecută, când clădirea Capitoliului a fost luată cu asalt și vandalizată de protestatari, Melania Trump era la o ședință foto.

Fosta primă doamnă a SUA a declarat că se simte dezamăgită de concetățenii care au apelat la asemenea acte de violență brutale. Chiar dacă timp de câteva zile soția lui Donald Trump nu a menționat nimic cu privire la protestele violente, aceasta a rupt tăcerea și și-a transmis condolențele către familiile celor 4 suporteri ai soțului ei care au fost uciși în timpul revoltelor. La doar câteva ore după încheierea protestelor, doi dintre membrii staff-ului lui Donald Trump, Stephanie Grisham și Anna Cristina Niceta, și-au dat demisia.

Recomandari