Căutare Live

Ținuta purtată de Melania Trump la părăsirea Casei Albe. Cum arată costumul "de doliu" ales de fosta Primă Doamnă: Foto

Melania Trump a refuzat să-i facă un tur de prezentare a Casei Albe lui Jill Baiden, soția Președintelui Ales Joe Biden, și ce-a de-a 46-a Primă Doamnă a Statelor Unite. Apoi, a optat pentru o ținută sombră la părăsirea imobilului care i-a fost cămin timp de 4 ani.

Melania Trump a pășit la brațul lui Donald Trump pe un covor roşu, într-o ținută neagră, la părăsirea Casei Albe

Hepta

Este tradiție ca Prima Doamnă care părăsește Casa Albă să facă o plimbare prin reședință cu soția Președintelui Ales, însă, pentru prima dată în istorie, Melania Trump a refuzat să facă acest gest pentru Jill Baiden.

Aceasta a lăsat sarcina în slujba Șefului personalului și a părăsit sediul Administrației Prezidențiale cu un elicopter Marine One, care a decolat de pe peluza Casei Albe.

În ultimele ei clipe ca Primă Doamnă, Melania Trump a purtat un costum negru, din două piese, pe care l-a completat cu ochelari de soare și pantofi cu toc. Potrivit New York Post, fostul model a purtat jachetă Chanel, rochie Dolce and Gabbana, pantofi Christian Louboutin și geantă Hermes (45.000 de dolari).

Ea a pășit la brațul lui Donald Trump pe un covor roşu instalat pe pistă și a rostit câteva cuvinte de adio, specificând că a fost o onoare să fie Prima Doamnă a americanilor timp de paru ani.

Soții Trump au plecat din Washington D.C către Mar-a-Lago, Florida, unde își vor începe viața post-mandat.

La aterizare, fotografii au pozat-o pe Melania într-o rochie în nuanțe vii, cu imprimeu, total diferită de cea pe care a purtat-o la decolarea de pe peluza Casei Albe. Vezi rochia în care s-a schimbat în GALERIA FOTO.

Ultimul mesaj oficial al Melaniei Trump înainte de a părăsi Casa Albă

"Implor oamenii să înceteze orice violenţă, să nu alimenteze niciodată prejudecăţile pe baza unei culori a pielii şi să nu se mai servească niciodată de o divergenţă de ideologie politică pentru a se justifica să agreseze sau să fie cruzi. Trebuie să ne ascultăm unii pe ceilalţi, să ne concentrăm asupra a ceea ce ne uneşte şi să ne ridicăm deasupra a tot ceea ce ne dezbină", a mai adăugat ea.

În mesajul oficial, a făcut inclusiv comentarii legate de asaltul de la Capitoliu: "Sunt dezamăgită şi descurajată după ceea ce s-a întâmplat săptămâna trecută. (…) Consider că este ruşinos că s-au răspândit, în jurul acestor evenimente tragice, zvonuri murdare, atacuri personale gratuite şi acuzaţii false cu privire la mine, de către oameni care caută să le facă interesante şi care au gânduri ascunse. Această perioadă trebuie să fie dedicată numai vindecării ţării noastre şi a cetăţenilor ei. Nu ar trebui folosită în obţinerea unui câştig personal", a declarat ea pentru CNN.

Preluarea mandatului lui Joe Biden, al 46-lea Președinte al Statelor Unite ale Americii

Noul preşedinte al SUA Joe Biden a declarat miercuri, după ce a depus jurământul, că aceasta este ziua Americii, a democraţiei şi a dat asigurări că va fi un preşedinte pentru toţi americanii, potrivit news.ro.

Citește și: Ce vrea să facă Jill Biden, soția președintelui ales, după numirea în funcție a lui Joe Biden

Biden a depus jurământul în faţa judecătorului John Roberts, şeful Curţii Supreme, pe o biblie de la Douay-Rheims, de familie, veche de 127 de ani, pe care a depus jurământul la toate învestirile din cariera sa politică.

Democratul Joe Biden, în vârstă de 78 de ani, a primit din partea americanilor peste 81,2 milioane de voturi în alegerile din noiembrie anul trecut, cele mai multe pe care un candidat le-a obţinut în istoria Statelor Unite. La nivelul electorilor, el s-a impus cu 306 voturi, iar republicanul Donald Trump a primit 232.

Biden a fost ales senator al statului Delaware în 1973 şi a devenit apoi preşedintele comitetului juridic şi pentru relaţii internaţionale al Camerei.

Citește și: Cu ce se ocupă Ashley Biden: „De la trei ani vrea să schimbe lumea”. Povestea impresionantă a fiicei noului președinte american

După două campanii fără succes pentru Casa Albă, în 1988 şi 2008, el a devenit vicepreşedinte în administraţia Barack Obama, şi a deţinut această funcţie între 2009 şi 2017.

În februarie 2020, el şi-a anunţat intrarea în cursa pentru a deveni candidat democrat la alegerile prezidenţiale din noiembrie. Biden este cel mai vârstnic preşedinte american.

Klaus Iohannis e doar unul dintre șefii de stat cu mușchi. Ce politicieni europeni scot la iveală brațe bine lucrate la ...
Parteneri
Trucuri pentru a consuma mai multe fructe și legume. Cum poți să-ți diversifici dieta
Catine.ro
Ultimele știri
x