Asiana Peng pozează în lenjerie intimă, la un an după ce a devenit celebră în showbiz. Cum arată acum

Asiana Peng, gimnastă care a făcut parte din lotul olimpic al României, își încântă fanii de pe rețelele de socializare cu selfie-uri și poze care mai de care mai îndrăznețe.

Asiana Peng își încântă fanii cu ipostazele în care se pozează pe rețelele de socializare

Asiana se mândrește cu silueta ei de sportivă și, cu toate că este minionă, știe să-și pună în evidență atuurile fizice. În cea mai recentă imagine publicată pe contul ei de peste 53.000 de fani, ea spune că are "chip de înger și gânduri necurate".

Poza cu pricina o surprinde în pat, îmbrăcată într-o bluză nude și fără pantaloni. Machiată și cu părul îndreptat, Asiana privește direct către cameră. 4000 de like-uri a primit pentru această ipostază îndrăzneață.

Cine este Asiana Peng și cum a creat vâlvă în gimnastică

În 2015, sportiva a fost exclusă din lotul de gimnastică și a făcut acuzații grave într-o scrisoare adusă adresată ministrului Tineretului şi Sportului.

"Înfometare, umilinţe prin vocabular neadecvat, lipsa vacanţelor, jigniri, diferenţieri făcute între gimnaste pe toate planurile, şi multe alte forme inumane de presiuni. Asta se întâmplă acolo. Într-o Românie coruptă, rasismul şi discriminarea domnesc în gimnastica feminină. Aştept destructurarea sistemului mafiot!", a scris Silvana Peng, mama Asianei, despre experiențele trăite de fiica ei, care atunci avea 15 ani.

Însăși Asiana a povestit prin ce a trecut acolo, potrivit OK Magazine: "Eram dărâmată psihic, şi fizic, dat tot m-am comportat onorabil. Aş fi vrut să vă spun o poveste frumoasă, dar nu am nicio amintire plăcută din acel lot de la Izvorani, poate doar o prietenie ciudată cu o ciupercă, în faţa căreia îmi vărsam năduful… De îndată ce am ajuns la Izvorani, am înţeles că nu mai sunt stăpână pe viaţa mea, că nu mai decid eu aproape în nicio problemă, că sunt a nimănui, o gimnastă fără drepturi, doar cu obligaţii."

Au urmat mai multe procese, inclusiv unul în care părinții Asianei i-au denunţat la DNA pe antrenorii Octavian Bellu şi Mariana Bitang, alături de Federaţia de Gimnastică, pentru abuz în serviciu, şi la Consiliul Naţional de Combaterea Discriminării, pentru rele tratamente şi rasism. Au câștigat în ianuarie 2019.

Asiana Peng, fosta gimnastă născută din tată chinez și mamă româncă

Născută din tată chinez şi mama româncă, Asiana este foarte activă pe reţelele de socializare, unde are mulţi fani, și impresionează cu frumusețea sa.

După apariția la TV, conturile ei au explodat, iar fosta gimnastă are acum peste 53.000 de fani pe Instagram.

Ea ține constant legătura cu cei care o simpatizează și pozează mai ceva ca un fotomodel de fiecare dată când are ocazia.

Ultimele știri