Căutare Live

Benone Sinulescu, în stare gravă, după ce a fost găsit inconştient în casă. În ce stare se află și ce spun surse din clinică

Artistul Benone Sinulescu, în stare gravă, după ce a fost găsit inconștient, căzut în casă. Ce spun medicii despre starea lui de sănătate.

Benone Sinulescu a fost găsit în stare gravă

Hepta

Fostul impresar al artistului, Ionuț Pavel, spune că familia cântărețului a decis ca acesta să fie dus la un centru paleativ, în loc sa fie tratat într-un spital de specialitate, după ce a fost descoperit în stare de inconștiență. Surse spun că medicii au făcut declarații îngrijorăatoare.

Benone Sinulescu, în stare gravă, după ce a fost găsit inconștient în casă

Conform impresarului său, Ionuț Pavel, starea de sănătate a lui Benone Sinulescu a început să se deterioreze în urmă cu un an. Situația s-a agravat în ultima perioadă și din cauza faptului că în pandemie el nu a mai avut acces la medicul specialist, care se ocupa de cazul său.

Citește și: Benone Sinulescu lansează o carte despre viața lui: Am o întâmplare cu Mihail Sadoveanu în ea

Joi, artistul a fost găsit căzut în casă, inconștient, iar impresarul său a făcut o serie de dezvăluiri, potrivit digi24.ro.

Citește și: Cel mai longeviv artist din România, poveşti de colecţie la 82 de ani! Benone Sinulescu: "Îmi este şi frică să-mi spun vârsta!"

Benone Sinulescu a fost transferat de urgență la clinica de îngrijiri paleative din apropierea Aradului

„Cu toate acestea, Benone Sinulescu nu a ajuns la spitalul de urgență, ci în clinica de îngrijiri paleative din apropierea Aradului, o clinică ce nu are condițiile necesare unei evaluări medicale adecvate pentru starea lui medicală din acest moment (RMN sau Electroencefalogramă) și unde se așteaptă „momentul de final” al artistului. O sursă din cadrul clinicii a spus că moartea lui Benone Sinulescu poate interveni oricând în următoarele zile” a declarat Ionuț Pavel pentru TVR.

Ionuț Pavel, fost impresar al cântărețului, a explicat faptul că Benone Sinulescu ar putea risca să moară și că familia nu l-a transferat la spital. ”El ar o problemă și ea trebuie rezolvată. Nu a fost dus la Urgențe, ci la o clinică de îngrijiri paliative”, a spus acesta.

"Ce ştim din sursele noastre, pentru că nu am vorbit cu familie, lui `nea Beni i-a fost foarte rău şi, paradoxal, în loc să ajungă la un spital de urgenţă a fost dus la o clinică de îngrijiri paliative de lângă Arad, dar acolo nu există medicină de urgenţă. Nu putem să aşteptăm ca omul acesta să moară într-o clinică de lux aşa, pur şi simplu", a spus fostul impresar al artistului, Ionuţ Pavel, potrivit realitatea.net.

Știre în curs de actualizare

Selena Gomez, mai sexy ca niciodată, după ce a luat câteva kilograme în plus. Cum arată acum artista... Cristiano Ronaldo și-a arătat trupul perfect lucrat, la plajă, unde a mers alături de familia lui...
Parteneri
Rețetă de zacuscă de vinete. Cea mai îndrăgită conservă din legume
Catine.ro
Ultimele știri
x