Staruri care au fost în relații poliamoroase sau deschise. Brad Pitt și Angelina Jolie, printre ele. Ce credeau despre fidelitate

Sunt staruri care nu s-au ferit niciodată să dezvăluie părți din viața lor amoroasă - cu cine sunt, când și cum s-au cuplat cu partenerul. Unii au avut relații poliamoroase, alții, relații deschise, precum Brad Pitt și Angelina Jolie. Uite ce credeau ei despre fidelitatea în cuplu.

Staruri care au fost în relații poliamoroase sau deschise. Brad Pitt și Angelina Jolie, printre ele

Getty Images

Cele mai multe dintre celebrități internaționale aleg să își țină ascunsă viața intimă. Se feresc să dezvăluie cu cine sunt, când și în ce circumstanțe au început să formeze un cuplu.

Pe de altă parte, sunt și vedete pentru care nu există subiect tabu și preferă să spună tot în cele mai mici detalii, fără să se gândească dacă sunt judecate sau nu de ceilalți. Un subiect aparte îl reprezintă și relația deschisă sau cea poliamoroasă, căci sunt diferențe între ele.

Celebrități care au recunoscut că sunt într-o relație poliamoroasă sau deschisă

Diferența dintre cele o relație poliamoroasă și una deschisă constă în nivelul de atașament atins de parteneri, spun specialiștii.

Mai exact, într-o relație poliamoroasă pot avea câți parteneri vor ei atât timp cât știu toți unii de alții și au voie să se implice emoțional, cu toată gama de iubire și afecțiune inclusă, în funcție de cum simte și își dorește fiecare.

Pe de altă parte, o relație deschisă înseamnă un singur cuplu principal și așa numitele „aventuri” pe lângă cu acordul fiecărui partener, atât timp cât legătura emoțională dintre ei nu este așa puternică și se rezumă, practic, doar la sex.

Brad Pitt și Angelina Jolie

Brad Pitt și Angelina Jolie, cunoscuți și sub celebra denumire de Brangelina, au fost împreună 12 ani. În tot acest timp, au fost de acord să aibă o relație deschisă. Ei au spus de nenumărate ori că fidelitatea nu reprezintă neapărat punctul forte al unei relații și nu este esențială într-un cuplu.

„Monogamia nu este atât, atât de importantă pentru mine”, spunea Angelina Jolie pentru publicația germană Das Neue.

„Este mult mai rău să îți părăsești partenerul și să vorbești urât despre el după asta. Nici eu și nici Brad nu am spus vreodată că dacă locuim împreună, suntem legați cu lanțuri unul de altul. Avem grijă să nu ne restricționăm niciodată”, susținea actrița.

Megan Fox și Brian Austin Green

Megan Fox și Brian Austin Green au divorțat în 2020, dar au avut o relație deschisă ușor atipică, – restricții existau doar pentru unul dintre parteneri. Megan Fox a fost cea care a avut toată libertatea din lume, să aibă legături sexuale cu cine își dorește în afara căsniciei, dar nu era valabil și invers. Soțul ei nu putea face sex cu nimeni altcineva în afară de ea.

Gwyneth Paltrow și Chris Martin

Actrița Gwyneth Paltrow și solistul trupei Coldplay, Chris Martin, au fost împreună timp de 10 ani. În tot acest timp s-au despărțit de mai multe ori, s-au împăcat, s-au despărțit din nou, însă căsnicia lor a fost una deschisă.

„Dacă Chris Martin obișnuia să mai aibă scăpări, lui Gwyneth nu prea îi păsa. Nu era geloasă sau posesivă. Mergea după premisa: Suntem amândoi adulți. Fiecare e responsabil pentru alegerile lui”, spuneau apropiați despre relația lui Gwyneth Paltrow cu Chris Martin.

„Niciun cuplu nu este la fel, așa că fiecare are provocările lui. Mi-ar plăcea să cred că aș putea fi iertată și aș ierta în cazul în care ne-am înșela unul pe altul, dar nu pot da un răspuns franc pentru că nu am trecut prin asta”, a declarat Gwyneth pentru Refinery29.

Ashton Kutcher și Demi Moore

Ashton Kutcher și Demi Moore au avut nu o relație deschisă, ci un mariaj deschis. E drept, nimeni nu a știut asta de la bun început pentru că ei au făcut ulterior această declarație. O astfel de căsnicie i-a ținut fericiți pe cei doi actori vreme de opt ani, până la divorțul din 2013.

Ultimele știri