Copiii Angelinei Jolie își fac griji pentru ea. Starul a făcut o declarație rară legată de rolul de mamă singură

Angelina Jolie traversează perioada pandemiei acasă, alături de copiii ei mai mici, și se bucură de fiecare clipă. Starul de la Hollywood a făcut o declarație importantă legată de copiii ei, ca mamă singură, după divorțul de Brad Pitt.

Copiii Angelinei Jolie își fac și ei griji pentru mama lor, a spus actrița într-un interviu recent, atunci când a fost întrebată dacă face față rolului de mamă singură

Getty Images

Angelina Jolie are o carieră impresionantă, este implicată în numeroase acte de caritate și crește singură șase copii. Întrebată de co-moderatorul emisiunii Daily Pop cum reușește să facă față responsabilităților de mamă singură, Jolie a răspuns cu entuziasm: „Sunt norocoasă să am acești copii, sunt tare capabili”.

„Desigur, când mă trezesc în fiecare dimineață, mă gândesc așa: Trebuie să am grijă și astăzi ca ei să fie bine, să fie OK din punct de vedere psihic. Acum câțiva ani, rolul acesta s-a inversat. Copiii mei se gândesc la rândul lor: Trebuie să avem grijă și noi ca mama noastră să fie OK”, a mai completat Angelina Jolie.

Actrița a dat de înțeles că cei mici își fac griji pentru ea, mai ales după divorțul cu scandal de Brad Pitt.

Starul de la Hollywood este mama lui Maddox – 19 ani, Pax – 17 ani, Zahara – 16 ani, Shiloh – 14 ani și gemenii Vivienne și Knox – 12 ani, copii pe care îi are cu fostul soț, Brad Pitt, sau pe care i-a adoptat înainte de mariajul cu acesta.

Angelie Jolie: „Copiii mei își fac și ei griji pentru mine. Suntem o echipă”

Angelina Jolie spune că și copiii ei au ajuns să îi ofere sprijin în egală măsură în care ea îi ocrotește și susține. „Au grijă să îmi fie și mie bine. Suntem o echipă. Chiar sunt norocoasă. Îmi fac griji tot timpul pentru ei pentru că îi ador. Sunt oameni foarte cool!”.

Angelina Jolie, despre statutul ei amoros: „Sunt singură de foarte mult timp. Am refuzat mulți bărbați în timpul acesta”

Angelina Jolie a vorbit pe scurt și despre viața ei amoroasă, în același interviu. Vedeta are 45 de ani, divorțul de Brad Pitt a început acum aproape cinci ani și încă nu a fost finalizat.

Citește și: Cum a fost afectată cariera Angelinei Jolie după despărțirea de Brad Pitt

Angelina Jolie și Brad Pitt trebuie să își împartă averea și să se pună de acord asupra custodiei copiilor. De la separarea de Brad nu a mai avut o relație serioasă și este destul de pretențioasă când vine vorba de un nou partener.

„Probabil că am o listă destul de lungă de bărbați cărora le-am spus nu. Sunt deja singură de foarte mult timp”, a râs Angelia Jolie.

Actrița nu a mai jucat de mult timp într-un film pentru că a vrut să își dedice timpul familiei, să se ocupe în totalitate de cei șase copii care traversează o perioadă importantă a vieții: devin adulți.

Între timp, vedeta a revenit pe marile platouri de la Hollywood spre bucuria fanilor, iar acum își promovează următorul film. Starul o să apară într-un thriller care se numește Those Who Wish Me Dead.

„N-am mai jucat într-un film de acțiune de aproape 10 ani”, a menționat Angelina Jolie.

Ultimele știri