Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Brigitte Pastramă, de URGENȚĂ la SPITAL după scandalul cu fiul său! Ce s-a întâmplat, de fapt, în locuința sa: "Unul mă scuipa, altul m-a împins brutal"

Brigitte Pastramă susține că fiul ei i-a vandalizat casa și i-a furat mașina, iar împreună cu prietenii lui consumă substanțe interzise. Vedeta trece prin momente de coșmar după scandalul imens cu propriul fiu, Robert!

Brigitte Pastramă

Scandalul dintre Brigitte Pastramă și fiul ei continuă, însă fosta soție a lui Ilie Năstase pare că suportă tot mai puțin situația. În consecință, bruneta a clacat și a ajuns de urgență la spital, unde a primit îngrijiri medicale. Fiul său, însă, consideră că exagerează și denaturează realitatea.

Brigitte povestește pe Facebook cum s-au întâmplat lucrurile, însă fiul ei are altă variantă de adevăr și, invitat în emisiunea lui Capatos, a făcut dezvăluiri incredibile.

Brigitte Pastramă și-a dat fiul afară din casă! Robert Sfăt, primele declarații după scandalul monstru: ”Sunt un orfan exportat la București de la 14 ani”

"Unul mă scuipa, altul m-a împins brutal"

"Ieri, în jurul orei 8.30, am coborât în bucătărie, pentru a bea cafeaua.M-am uitat stupefiată prin casă și era un dezastru total. Am ascultat mai atentă, am auzit zumzet de multe glasuri și mi-am dat seama că în casa mea sunt mai multe persoane. M-a apucat panica și am început să urlu la Florin, care era la toaletă.

De pe scări au început să coboare mai mulți indivizi euforici, dar nu la modul frumos, care au început să mă jignească în cel mai urât mod posibil… În timp ce unul mă scuipa, altul m-a împins brutal și am întrebat dacă îl cunoaște pe fiul meu, au spus: «cine p… mea e Robi?».​

Fiul lui Brigitte, dat afară din casă de nenumărate ori: "Am mai dormit și pe bancă și la metrou, am dormit pe unde am apucat, nu mi-a fost rușine"​

Am pus mâna pe telefon să sun poliția și unul m-a împins pe jos, dar în acel moment a coborât Florin și l-a imobilizat. Eu am sunat la 112 prima dată. Apoi unul a întrebat: «A ta era mașina aia albastră?». Am ieșit afară și nu mai era mașina! (…)", a spus Brigitte.

"Astăzi am ajuns în perfuzii, la spital….și totul datorită presiunilor mediatice intense, care nu au cum să înțeleagă câtă durere e în sufletul unei mame singure, care muncește până la epuizare să își plătească creditele.

Fiul lui Brigitte Pastramă, declarații absolut surprinzătoare despre mama sa! "M-a dat desculț afară din casă"​

Care atunci când se trezește o doare carnea pe ea de oboseală și surmenare și care ajunge batjocorită și umilită de niște indivizi primiți de «prietenii» fiului, agresată și verbal, și fizic când încearcă să înțeleagă de ce au ajuns acele persoane în casa ei… și mai îi este distrusă și mașina firmei, la care încă mai plătește rate", a mai continuat ea pe contul de Facebook.

Recomandari