Live acumX Factor (r)
Prime Time 20:50Observator Special

Când face nunta Doinița Oancea: "A venit acasă la mama și i-a spus că vrea să ne căsătorim!" Actrița din "Sacrificiul", obligată să se mărite

Actrița din Sacrificiul este obligată să se mărite! Mama Doiniței Oancea i-a ales sortitul. Doinița Oancea mărturisește că nu a fost dragoste la prima vedere și că mai întâi au legat o frumoasă prietenie.

Doiniţa Oancea a fost adorată de public încă din perioada în care juca în primele telenovele autohtone. Chiar dacă au trecut destui ani de atunci, bruneta are în continuare o mulţime de fani.

A trecut printr-o despărţire dureroasă de Ionuţ Ghenu, actualul iubit al Lorei, însă acum Doiniţa pare să fie din nou fericită pentru că iubește. Actrița mărturisește că nu a fost dragoste la prima vedere și că mai întâi au legat o frumoasă prietenie.

Bruneta se concentrează în prezent pe proiectele profesionale, dar şi pe relaţia cu fanii ei, pe care îi ţine constant la curent cu activităţile sale.

“În ziua nunţii mele, cred că o să am trei rochii, pentru că, de când mă învârt în lumea asta a fashionului, îmi este foarte greu să mă hotărăsc doar la un singur produs! În concluzie, voi avea o rochie dintr-un material uşor, cu care să pot să dansez şi să mă simt bine, una cu trenă cu care să merg la biserică şi, probabil, una sirenă. Va fi practic o rochie trei în unu, pe care eu am să o fac în atelierul pe care îl deţin. Va fi formată din bucăţi şi să o să arate impecabil”, a declarat Doiniţa Oancea în urmă cu ceva vreme.

Pentru mai multe detalii, urmăriți întregul material de mai sus!

Recomandari