Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Care este dorința lui Chef Sorin Bontea! Vedeta tv a mărturisit! Ce schimbare de look vrea să-si facă juratul de la "Chefi la cuțite"

Chef Sorin Bontea își uimește tot mai des fanii în ultima perioadă. Juratul de la "Chefi la Cuțite" a declarat că vrea să-și facă o schimbare radicală de look. El a justificat si din ce cauză dorește acest lucru. Care este dorința lui și ce intenționează vedeta tv să facă!

Care este dorința lui Chef Sorin Bontea! Vedeta tv și-a uimit fanii! Ce schimbare de look vrea să-si facă juratul de la "Chefi la cuțite"

Carismaticul Chef Sorin Bontea și-a uimit fanii printr-o postare pe rețelele de socializare.

După ce recent a apărut cu un noul look, uimind pe toată lumea, acum se pare că își dorește o nouă schimbare, în ce privește podoaba capilară.

Gest din dragoste făcut de Chef Sorin Bontea pentru soția sa! Admiratoarele lui au rămas fără cuvinte! |Foto

Ce schimbare de look vrea să-și facă juratul de la Chefi la cuțite

În filmulețul postat, vedeta tv spunea că își dorește să-și lase părul lung, precum Chef Dumitrescu, imitându-si colegul de la Chefi la cutite, sprea amuzamentul fanilor.

"Vreau să-mi las părul mare cât a lui Dumitrescu. Sa fac și eu așa."

Declarația simpaticului Chef a stârnit un val de reacții, dar și amuzamentul fanilor, care au apreciat în număr mare postarea.

Chef Sorin Bontea face glume pe seama statuii lui Scărlătescu!: "Băi, ia băi si mănâncă! Dacă erai statuia mea, te hrăneam, îți făceam freza!" |VIDEO

Sorin Bontea este tot mai activ în ultima perioada pe rețelele de socializare, unde are un număr impresionant de urmăritori, care abia așteaptă noi postări ale vedetei.

De curând, a reușit să își surprindă fanii după ce a apărut cu o schimbare radicală de look lăsându-și fanii fără cuvinte, postând o fotografie cu noul look, în care apărea cu un păr des și creț, de parcă ar veni dintr-o țară africană.

Recomandari