Live acum
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Chef Sorin Bontea face glume pe seama statuii lui Scărlătescu!: "Băi, ia băi si mănâncă! Dacă erai statuia mea, te hrăneam, îți făceam freza!" |VIDEO

După ce și-a uimit fanii cu schimbarea de look pe care si-a făcut-o, Chef Sorin Bontea, își surprinde, din nou, fanii. De aceasta dată, vedeta tv, hrănește cu furculița, statuia lui Scărlătescu, spre amuzamentul fanilor.

Chef Sorin Bontea face glume pe seama statuii lui Scărlătescu!: "Băi, ia băi si mănâncă. Dacă erai statuia mea, te hrăneam, îți făceam freza!

facebook

Chef Sorin Bontea a reușit să își surprindă fanii după ce, recent, a dezvăluit ce schimbare radicală de look și-a făcut, iar de aceasta dată, carismaticul jurat de la "Chefi la cuțite", revine cu o postare pe conturile sale de socializare, prin care reușește să-și binedispună admiratorii și să le ofere un moment de veselie și amuzament.

Gest din dragoste făcut de Chef Sorin Bontea pentru soția sa! Admiratoarele lui au rămas fără cuvinte! |Foto

După ce a gătit ceva ce pare a fi o salată apetisantă, în platoul emisiunii Chefi la Cuțite, celebrul Chef a găsit timp si pentru glume.

Aflat în platoul de la Chefi la Cuțite, acolo unde se află statuia lui Cătălin Scărlătescu, câștigătorul ediției speciale Titani la Cuțite, în urma căreia s-a ales cu statuia pe care o va păstra în platou pe durata emisiunii Chefi la Cutite, sezonul 8, Bontea s-a gândit să facă glume pe seama colegului său si al statuii acestuia.

"Băi, ia bai și mânăncă. Băi, te-a lăsat singur aici, băi. Dacă erai statuia mea, te hrăneam, îți făceam freza!"

Ca să vedeți câtă grijă am... @chefilacutite @chef_catalin_scarlatescu

O postare distribuită de Chef Sorin Bontea (@chef.sorinbontea.official) pe

Secrete din bucătăria lui Chef Bontea! Ce gătește acasă și ce îi place cel mai mult să mânânce!

După ce a reușit să câștige marele trofeu din sezonul 3 Asia Express, celebrul bucătar nu a pierdut vremea, ci s-a apucat de gătit fel de fel de rețete savuroase, pe care apoi le-a dezvăluit urmăritorilor săi de pe Facebook și Instagram.

Recomandari