Lidia Buble mai are o singură dorință de îndeplinit! Care este marele vis al vedetei

Lidia Buble a avut parte de o ascensiune fulminată în ultimii ani. Vedetei i s-au îndeplinit visurile, doar unul singur mai are. Care este marea dorința a artistei.

Lidia Buble mai are un singur vis de îndeplinit.Care este marel vis al vedetei

Lidia Buble a muncit mult pentru a ajunge unde este astăzi. A plecat dintr-o familie modesta, cu mulți copii, dar se pare că soarta i-a pregătit un destin de vis. Artista a dezvăluit că nu vrea să se oprească aici. Are planuri mari de viitor, în privința carierei sale.

Lidia Buble și Răzvan Simion, surprinși împreună! |Foto

Lidia Buble este cunoscută și apreciată de fanii din toată țara, dar pentru ea nu pare a fi suficient. Artista are ambiții mari și vrea ca, în viitor, să cucerească și topurile internaționale. Este frumoasă, talentată și muncitoare, așa că nimic nu îi stă în cale. Vedeta a dezvăluit, într-un interviu acordat revistei Viva, faptul că aceasta este cea mai mare dorință a sa.

„Singura dorință neîmplinită momentan, dar pe cale să se îndeplinească, este o carieră internațională. Chiar dacă am avut piese super difuzate în țară, acum trecem oceanul și, încet-încet, începem să avem succes pe piața latino, cu sprijinul Cat Music Spain și inițiativele lor pe plan internțional.”, a spus vedeta.

Cum arată surorile Lidiei Buble! Tinerele s-au fotografiat împreună pe plajă! |Foto

Lidia Buble, visuri mărețe

Cu siguranță nu mai este mult, până când Lidia Buble își va vedea visul împlinit.

„Nu putem vorbi, neapărat, despre lipsuri financiare. Noi eram 11 copii, iar părinții întrețineau întreaga familie dintr-un singur salariu și o mică afacere. Nu cred că am dus-o mai rău decât alții, dar, cu siguranță, nici mai bine. Asta ne-a învățat să apreciem valoarea banului, să știm că nu ni se cuvine totul și că trebuie să muncim pentru lucrurile pe care ni le dorim.”, a mai povestit Lidia Buble.

Vedeta a decis, la un moment dat, să își ia viața în propriile mâini. A plecat singură la București și a avut mai multe job-uri, pentru a-și putea permite traiul în Capitală.

Cum arată mama Lidiei Buble! Femeia care i-a dat viață artistei a născut 11 copii! |Foto

„Venisem să îmi continui studiile și mi-am dat seama că este destul de greu, totul costa dublu, de la chirie până la mâncare. Am muncit din prima zi, încă de când am ajuns în București. Am fost bonă un an și jumătate, am fost reprezentant la un brand auto. Lucrurile acestea m-au întărit, iar fiecare job m-a făcut să fiu mândră de mine, atât timp cât am muncit pentru fiecare bănuț în parte și nu mi-a fost rușine cu niciun job pe care l-am avut.”, a mai mărturisit cântăreața, pentru revista Viva.

Parteneri
Meghan Markle împlinește 40 de ani. Detalii mai puțin știute despre Ducesa de Sussex
Meghan Markle împlinește frumoasa vârstă de 40 de ani și pare mai fericită ca niciodată. Ducesa de Sussex are alături o familie frumoasă și multă dragoste primită din partea celor apropiați. Oamenii sunt nerăbdători să vadă cum își va serba aceasta aniversarea, mai ales că sursele au speculat faptul că Ducesa ar fi angajat un organizator de petreceri care a colaborat inclusiv cu celebra Oprah Winfrey.
Catine.ro
Ultimele știri