Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:30X Factor

Lidia Buble și Răzvan Simion, surprinși împreună! |Foto

Lidia Buble și Răzvan Simion au fost surprinși, recent, împreună, într-o zonă din centrul capitalei.

Lidia Buble si Razvan Simion, surprinsi impreună

Lidia Buble și Răzvan Simion au fost surprinși împreună în zona Dorobanți din Bucureșți, conform wowbiz.ro

Lidia Buble și Răzvan Simion, prima întâlnire, pe sticlă, de la despărțire! Ce și-au spus și cum au reacționat cei doi, când s-au văzut față în față! | Video

Răzvan Simion a fost surprins în timp ce se afla în zona Dorobanți, în fața unui atelier de croitorie, iar în fața clădirii se afla parcată mașina Lidiei Buble, conform sursei.

Lidia Buble și Răzvan Simion, surprinși împreună! |Foto

După câteva minute, din clădire ar fi ieșit Lidia alături de dansatoarele ei. Artista ținea în brațe câteva ținute. În spatele artistei și-ar fi făcut apariția și Răzvan, care s-a îndreptat către o strađă din apropiere, unde avea parcată mașina.

LIdia Buble, melodie nouă! Artista a lansat piesa, "Cu ochii ăia verzi", o balađă romantică, superbă! | VIDEO

După ce Lidia Buble și-a așezat lucrurile în portbagajul mașinii sale, ar fi apărut Răzvan, în a cărui autoturism s-ar fi urcat, împreună cu dansatoarele ei. Lidia s-ar fi așezat în față, lângă prezentatorul TV, conform aceleeași surse.

Lidia Buble si Răzvan Simion au în continuare o relație profesională

Deși, cei doi au anunțat că se despart, în urmă cu mai bine de o lună, continuă sa colaboreze pe plan profesional. Răzvan este managerul artistei și se ocupă în continuare de proiectele ei profesionale.

Răzvan Simion a anunțat că s-a despărțit de Lidia Buble. Mesajul matinalului dezvăluie motivul separării: "Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine"

Încă de când s-au despărțit, prezentatorul TV a lăsat să se înțeleagă că, el și Lidia vor continua să colaboreze pe plan profesional, chiar dacă nu vor mai forma un cuplu.

Răzvan Simion a anunțat despărțirea de Lidia Buble după cinci ani de relație

În urmă cu mai bine de o lună de zile, Răzvan Simion anunța pe contul său de socializare, că el si Lidia se despart.

Vestea despărțirii celebrului cuplu a șocat lumea mondenă, dar și pe admiratorii celor doi. Cei doi s-au despărțit după o relatie de cinci ani, însă au făcut-o în cel mai civilizat mod cu putință.

Dani Oțil și-a șocat fanii! Are palmele pline de răni și bășici! Ce a pățit prezentatorul de la Neatza!

Chiar dacă relația lor nu a mai funcționat, cei doi au ales să ramână în continuare prieteni și colaboratori, după cum declara chiar Răzvan în mesajul de adio postat pe contul său de Instagram, la vremea respectivă.

Recent, Lidia Buble a lansat cea mai nouă piesă a ei, în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, unde artista s-a reîntâlnit pentru prima dată într-un platou de televiziune cu fostul iubit, de la despărțire.

Recomandari