Antena Căutare

Care este relația dintre Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, la doi ani de la despărțire. Cum se înțeleg cei doi acum

Vlad Gherman a oferit informații despre relația pe care o are acum cu Cristina Ciobănașu, la doi ani de la despărțire. Actorul a vorbit, fără ezitare, despre cum se înțelege acum cu fosta lui parteneră.

Colaj cu Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu în două ipostaze diferite Galerie
lad Gherman a oferit informații despre relația pe care o are acum cu Cristina Ciobănașu, la doi ani de la despărțire | Instagram

În urmă cu 2 ani, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu își luau prin surprindere fanii cu o veste neașteptată. Cei doi anunțau prin intermediul unui videoclip că au decis să se despartă, după 9 ani de relație.

Deși toți credeau că actorii se vor împăca, se pare că aceștia au luat-o pe drumuri separate, rămânând prieteni. În prezent, Vlad Gherman trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Oana Moșneagu, în timp ce Cristina Ciobănașu și-a găsit fericirea în brațele iubitului său, Alex.

Chiar dacă nu mai formează un cuplu, cei doi au spus de la început că vor rămâne prieteni, lucru care s-a și întâmplat.

Cum se înțeleg acum Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, la doi ani de la despărțire

La doi ani de la separarea de fosta parteneră, Vlad Gherman a oferit informații despre relația lor de acum. Actorul a mărturisit, fără perdea, că are o legătură specială de prietenie în continuare cu Cristina Ciobănașu.

Citește și: Are Oana Moșneagu intervenții estetice? Iubita lui Vlad Gherman le-a răspuns sincer urmăritorilor săi

„Într-adevăr, eu am fost sceptic la început în raport cu acest lucru. Da, știam că voi continua să lucrez cu ea (Criss) în serialul „Adela sau pentru emisiunea de pe „Happy Channel, dar mă gândeam că asta mă va face să trec și mai greu peste relația noastră. S-a dovedit că nu a fost așa, din contră.

Faptul că am continuat să lucrăm împreună și că nu a fost o ruptură totală post-despărțire m-a ajutat să mă vindec mult mai repede și sănătos. Da, acum, la doi ani de la evenimentul ăla, suntem prieteni; ne ajutăm când putem, ne sfătuim în privința anumitor lucruri și continuăm să lucrăm împreună.”, a povestit Vlad Gherman, conform viva.ro.

Cât de dificil i-a fost lui Vlad Gherman să își asume relația cu Oana Moșneagu, după despărțirea de Cristina Ciobănașu

Tot în cadrul interviului oferit pentru sursa citată mai sus, actorul a mărturisit cât de dificil i-a fost să își oficializeze relația cu Oana Moșneagu, după despărțirea de Cristina Ciobănașu.

„Cred cu tărie că, după orice relație, indiferent de durata ei, e sănătoasă o perioadă de conștientizare și „procesare, o perioadă în care să stai tu cu tine și să reevaluezi tot ce s-a întâmplat. Eu am trecut prin perioada aia și, dintr-un punct, am trecut chiar cu Oana prin ultima parte a acelei perioade, tocmai pentru că și ea trecuse printr-o despărțire.

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu au trecut pragul terapetului de cuplu la începutul relației. Care a fost motivul care i-a adus aici

Treptat, am început să ne dăm seama că suntem pe aceeași lungime de undă și… cred că eu am fost cel care și-a luat inima în dinți și i-am propus Oanei să încercăm. Ea evident că nu mi-a putut rezista și m-a sărutat pătimaș și aia a fost (glumesc), deși… chiar sunt irezistibil. Aoleu, numai prostii spun aici! Totul s-a întâmplat natural și uite-ne aici!”, a mai mărturisit Vlad Gherman, vizibil îndrăgostit de partenera sa.

Frații Tate ar putea primi noi acuzații. Oamenii legii le-au verificat conversațiile private... Cum arată Nicole Cherry fără machiaj. Cântăreața s-a filmat într-o ipostază naturală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x