Live acumSerial: Alegerea
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Carmen Harra, noi preziceri despre ce se va întâmpla în viitorul apropiat! Parapsihologul a făcut dezvăluiri uluitoare și despre moartea lui Costin Mărculescu!

Celebrul parapsiholog Carmen Harra a vorbit recent într-un interviu despre ce urmează să se întâmple în perioada următoare, la nivel global. Prezicătoarea a făcut dezvăluiri și despre moartea regretatului Costin Mărculescu.

carmen harra

Carmen Harra a vorbit într-un interviu acordat lui Cristi Brancu, și publicat pe youtube, despre pericolele ce pândesc omenirea, dar a făcut dezvăluiri și despre moartea lui Costin Marculescu.

Recent, Carmen Harra a mai adus atenționări cu privire la ce urmează să se întâmple în viitorul apropiat, la nivel global, iar acum a revenit cu noi atenționări.

Carmen Harra, preziceri sumbre pentru omenire! Când se va termina pandemia și ce alte pericole ne așteaptă în anii ce urmează!

După aproximativ două săptămâni de la pierderea lui Costin Mărculescu, Carmen Harra face declarații uluitoare. Parapsihologul vine cu o ipoteză dureroasă în acest sens și mărturisește că tot mai mulți oameni tineri ajung să moară din cauza depresiei și a problemelor.

Carmen Harra, dezvăluiri despre moartea lui Costin Mărculescu

Prezicătoarea susține că moartea lui Costin Mărculescu a survenit în urma depresiei și a faptului că nu a mai știut cum să-și gestioneze viața.

”Oamenii ajung să moară nu din cauza virusului, ci de inimă, de depresie. Tot mai mulți oameni ajung să fie găsiți morți în casă, cum s-a întâmplat cu băiatul ăsta tânăr, Costin Mărculescu. Și în America sunt mulți găsiți morți așa, oameni tineri pentru că și-au pierdut complet direcția, nu mai știu ce să facă cu viața lor. Oamenii nu mai știu pe ce drum să se ducă. O să vedeți că o să fie tot mai mulți găsiți așa”, a mărturisit Carmen Harra în interviul pentru canalul de Youtube al lui Cristi Brancu.

Preziceri sumbre pentru omenire! Copilul-geniu, care a uimit lumea și a prezis coronavirusul, anunță alte catastrofe ce urmează să se întâmple în curând!

Carmen Harra susține că în anii următori, foarte multe lucruri se vor schimba la nivel global.

”În America, lupta dintre cele două partide, între albi și negri, este atât de crâncenă încât poate să se ajungă și la un război civil. America este țara care a fost mereu în frunte, un lider, așa că lumea s-a dus după America din multe puncte de vedere. Alegerile s-au făcut mai demult și eu anticipam că dacă nu am făcut alegerile corecte și dacă atacăm pământul sfânt, sunt niște plăți carmice care se plătesc acum. Revoltele se vor face simțite în lumea întreagă. Pe fenomenul ăsta general de spaimă, cine ne mai liniștește?! Se dărâmă sisteme de sute de ani. Ceea ce pot să spun absolut, cu convingere, este că Regatul (n.red Marea Britanie) închieie o etapă: Regina Angliei este ultima regină. Papa este ultimul papă. Lucrurile se vor schimba”, a mai afirmat Carmen Harra.

Preziceri sumbre pentru omenire! Copilul-geniu, care a uimit lumea și a prezis coronavirusul, anunță alte catastrofe ce urmează să se întâmple în curând!

Celebra Carmen Harra a mai prezis, recent, mai multe pericole ce pândesc omenirea, dupa ce pandemia de coronavirus va lua sfârșit. De asemenea, ea mai spune într-un alt interviu acordat pentru Ciao.ro, că, deși, lucrurile vor reveni la normal cu timpul, niciodata nu va mai fi ca înainte.

Carmen Harra, preziceri sumbre pentru omenire! Când se va termina pandemia și ce alte pericole ne așteaptă în anii ce urmează!

Prezicătoarea mai spune că până în primăvara anului viitoar lucrurile ar trebui să se îndrepte, și să se revină la o viață normală si o stare de spirit mai bună a populației, dar avertizează că din toamnă, virusul va reveni într-o alta formă.

Recomandari