Căutare Live

Incredibil! Ce preziceri a făcut Carmen Harra despre relația dintre Lidia Buble și Răzvan Simion!

Carmen Harra a făcut preziceri despre relația dintre Lidia Buble si Răzvan Simion. Celebra prezicătoare a dat verdictul îṅ cazul relației celebrului cuplu, recent destrămat.

Ce preziceri a făcut Carmen Harra despre relația dintre Lidia Buble și Răvan Simion

voxbiz.ro

Carmen Harra a prezis despărțirea dintre Lidia Buble și Răzvan Simion. Renumita prezicătoare a vorbit la începutul relației celor doi despre faptul că lucrurile dintre Lidia și Răzvan nu vor funcționa tocmai bine, explicând și care vor fi cauzele care vor duce la destrămarea cuplului.

Lidia Buble, declarații surprinzătoare! Artista susține că nu are regrete: "Nu aș schimba absolut nimic, pentru că toate lecțiile vieții sunt menite a ne maturiza. Sunt o persoană mulțumită de mine însămi, fără regrete”

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit după o relație de cinci ani, iar anunțul a fost făcut chiar de către prezentatorul matinalului "Neatza cu Răzvan și Dani", de la Antena 1, într-un mesaj de adio postat pe conturile de socializare.

Ce spunea Carmen Harra despre relația celor doi

Parapsihologul nu dădea nicio șansă relației dintre cei doi, încă de la începutul ei. Ea susținea că din punct de vedere numeroloigic LIdia și Răzvan nu ar fi compatibili.

”Numerologic, nu văd nimic serios între ei, e doar un foc de paie. Relația asta e pasageră și nu duce la nimic de durată. Ea e foarte independentă, pretențioasă, chiar dificilă, are interese materiale foarte clare. Ea urmărește ceva în relația asta, el, în schimb, e implicat emoțional. Sunt prea multe diferențe între ei, n-au o relație de suflete-pereche și nu sunt compatibili."

Răzvan Simion a anunțat că s-a despărțit de Lidia Buble. Mesajul matinalului dezvăluie motivul separării: "Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine"

Carmen Harra ar fi prezis la momentul respectiv, conform revistei Unica, cum că relația dintre cei doi nu va dura, întrucât ea nu există un echilibru în relația lor. Totodată parapsihologul îi dăđea un sfat la vremea respectiva lui Răzvan Simion.

"El vine cu intenții mai bune în relație decât are ea și e mai implicat. El vrea să o ajute. Dar relația lor nu are șanse. Pentru că el e interesat de ea mai mult decât e ea interesată de el. Nu există un echilibru al interesului și al intențiilor. Plus că pe ea o văd într-o altă relație în viitor. De asta, el ar face mai bine să se trezească și să-și vadă de treabă, să nu se grăbească să distrugă ceva ce a clădit 15 ani, mai ales că sunt copii la mijloc”, – a spus, atunci, Carmen Harra.

Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!&quo... Gina Pistol, problemele de sănătate cu care se confruntă vedete. "Motivul pentru care am lipsit"...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri