Live acum
Prime Time 20:00Film: Printesa indaratnica (SUA 2001)

Wow! Are o casă precum un muzeu și o colecție de mașini dintre cele mai luxoase! Cum arată locuința lui Carmen Harra! | VIDEO

Carmen Harra trâiește în lux și opulență. Parapsihologul deține două locuințe de vis în Florida și o colecție de mașini, dintre cele mai scumpe. Cum arată casa de vis a celebrei prezicătoare.

Carmen Harra a intrat prin video call, in direct la Antena Stars, unde a făcut turul locuinței unde s-a baricadat., pentru a se proteja de coronavirus. Parapsihologul a declarat că acolo se simte în siguranță.

Carmen Harra, noi preziceri despre ce se va întâmpla în viitorul apropiat! Parapsihologul a făcut dezvăluiri uluitoare și despre moartea lui Costin Mărculescu!

Celebra Carmen Harra deține doua locuințe extrem de impunătoare și luxuriante în Florida. Ea a făcut turul locuinței în care stă și care poate fi asemănată cu un adevărat muzeu. Mobilă, dintre cea mai scumpă, dar si obiecte de artă, precum și o colecție impresionantă de cărti, dar si colecții întregi de obiecte de artă și picturi rare. Priveliștea din sufragerie este de vis, locuința fiins situata în apropierea oceanului.

Carmen Harra, preziceri sumbre pentru omenire! Când se va termina pandemia și ce alte pericole ne așteaptă în anii ce urmează!

De asemenea, parapsihologul, deține o colecție impresionantă de mașini luxoase

Lamborghini, mercedes, ferrari și urmează să-i sosească săptamâna viitoare si un Rolls Royce, după cum declara chiar ea.

Carmen Harra, preziceri noi

Carmen Harra a explicat la Antena Stars,cum se protejează ea de coronavirus, dar a făcut și previziunii noi, despre cum va evolua situația în contextul pandemiei de coronavirus.

Preziceri sumbre pentru omenire! Copilul-geniu, care a uimit lumea și a prezis coronavirusul, anunță alte catastrofe ce urmează să se întâmple în curând!

Tot ce ni se întâmpla, trebuia să ni se întâmple. Ca nimic nu este o întâmplare. Eu privesc viața în complexitatea ei și încerc sa dau un răspuns pozitiv.

Urmăriti imagini din casa de vis în care locuiește Carmen Harra, și vedeți declarațiile parapsihologului, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Antena Stars.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro