Antena Căutare

Carmen Minune a dat testul vieții, în văzul tuturor! Acum toți s-au convins care este adevărul!

Carmen Minune a dat testul vieții sale, chiar în văzul tuturor! Ce a trebuit să facă vedeta nu este deloc ușor! Toată lumea s-a convins de adevăr!

Carmen Minune a dat testul vieții sale, chiar în văzul tuturor! Ce a trebuit să facă vedeta nu este deloc ușor! Toată lumea s-a convins de adevăr!

Să fii fata lui tata nu e uşor. Mai ales atunci când pe tatăl tău îl cheamă Adrian Minune. Asta a înţeles şi Carmen atunci când a trebuit să se transforme în tătal său celebru şi să-i cânte unul dintre hituri.

Iar celebrul ei tată, spune Carmen Minune, e de neegalat! Iar celebrul ei tată, spune Carmen Minune e de neegalat!

Carmen Minune, schimbare radicală de look! Fiica artistului și-a făcut un tatuaj

Carmen a reușit să își uimească fanii din întreaga lume

Şi totuşi oare cum s-a descurcat fiica lui, Carmen atunci când a trebuit să-l imite?! Răspunsul, pe cât se poate de simplu. Vedeta s-a descurcat foarte bine.

Şi nu numai că l-a imitat de minune pe Adrian. Îmbrăcată cu o cămaşă înflorată, cu o perucă cu păr scurt şi mişcări atent studiate, Carmen a reuşit să lase pe toată lumea mască atunci când s-a transformat în celebrul ei tată.

Oricum, se ştie: aşchia nu sare departe de trunchi! Iar noi avem dovada clară!

Însărcinată în opt luni, Anda Adam a recunoscut! Care este cel mai mare viciu al artistei... Sânziana nu mai e Buruiană! Vedeta a arătat extrem de sexy în rochia de mireasă!...
Parteneri
Zodiile care își găsesc iubirea târziu în viață. 5 nativi care află târziu cine le este perechea
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x