Live acumTe cunosc de undeva! (r)
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Dorian Popa și-a văzut visul împlinit! Câți bani a băgat în casa de lux din Domnești. ”Planul meu era undeva între 170-180.000 de euro, cu tot cu piscină”

Dorian Popa și-a terminat de construit și amenajat locuința mult visată. Artisul a tras linie după terminarea casei sale luxoase din comuna Domnești, județul Ilfov.

Dorian Popa

Facebook/ Dorian Popa

După aproxiamtiv doi ani de muncă, Dorian Popa și-a văzut visul cu ochii deschiși.

Cântărețul a reușit să-și contruiască casa mult dorită, exact așa cum a plănuit. Artistul le-a povestit fanilor, în noul său vlog, ce dificultăți a întâmpinat pe întreaga perioadă a construcției, dar și care au fost atuurile în amenajarea reședinței de lux.

”Pardoseala a fost una dintre cele mai mari probleme pe care le-am avut cu această construcție. Am mai avut problema cu găsirea grantului alb, fără niciun fel de model sau striații. Una dintre problemele care persistă este murdărirea cu chit, în momentul în care chitul se aplică. În momentul în care puneți geamurile la casă, fiți foarte atenți și nu vă lălăiți cu ce aveți de făcut în jurul lor, pentru că nu veți mai putea scoate protecția aia. Am încercat să o dezlipesc cu feon, cu diluant, cu… câte n-am încercat să scoatem de la geamurile de la garaj unde a stat mai mult folia, deocamdată nu a ieșit. Acestea sunt adevăratele probleme care în continuare mă mai mâhnesc”, a spus Dorian Popa.

Cum se descurcă Dorian Popa în carantină: ”Nu am mai făcut sport de trei săptămâni. Am luat-o ca pe o frână de la Doamne-Doamne!”

”În momentul în care am proiectat această casă, am gândit garajul cu acoperiș deasupra lui, adică țiglă. Și, într-o bună zi, nu știu cine mi-a zis ”Măi, Doriane, dar de ce nu torni tu placă și peste garaj, să-ți iasă o terasă de 45 de metri pătrați, de toată frumusețea. Și, în momentul ăla, am turnat placa de beton, nici n-am stat să mă gândesc. Ăsta este unul dintre lucrurile de care m-am bucurat cel mai mult, pentru că am câștigat 45 de metri pătrați, care ar fi putut fi morți”, a mărturisit artistul.

Alt plus important al casei sale, de care artistul se bucură enorm, sunt băile

Dorian Popa și-a văzut visul împlinit! Câți bani a băgat în casa de lux din Domnești. ”Planul meu era undeva între 170-180.000  de euro, cu tot cu piscină”

”Mi-a zis cineva: < Până să-ți văd băile, nu m-am gândit cât de importantă poate fi o baie frumoasă.> Fraților, trăim în 2020, petrecem foarte mult timp în baie, ne aranjăm.”, a mai spus cântărețul.

„Români Împreună” - Dani Oțil, Dorian Popa și Gina Pistol, emoționați de donațiile primite: "N-am plâns atât de mult, cât am plâns astăzi"

Cât a costat în total casa artistului?

”Aveam o listă în telefon și vedeam că se mărește. Și am zis, bă, nu le mai notez, că la un moment dat mă sperie. Undeva pe la 250.000 de euro m-am oprit din numărat, pentru că efectiv m-am speriat. Vă spun sincer, că eu nu credeam că o să trec de 200.000 de euro. Planul meu era undeva între 170 și 180.000 de euro, toată casa, cu tot cu piscină. Vă dați seama ce fabule aveam eu în cap. Am sărit bine de cifra de 300.000, dar este de prisos să mai discutăm asta acum. Am încercat să vă răspund oarecum, pentru că foarte mulți dintre voi întreabă chestia asta.”, a încheiat Dorian Popa.

Dorian Popa

Dorian Popa este născut pe data de 7 august 1988 în Constanța. Este un actor de televiziune, compozitor, dansator și cântăreț român.

În prezent joacă rolul lui Mario în serialul popular Sacrificiul, este jurat la emisiunea Next Star alături de Loredana, Ștefan Bănică.

Momentul în care Loredana Groza, Ștefan Bănică și Dorian Popa au fost jurizați de o concurentă, la Next Star: ”A făcut ce a vrut din noi”

Recomandari