Antena Căutare

Cum se descurcă Dorian Popa în carantină: ”Nu am mai făcut sport de trei săptămâni. Am luat-o ca pe o frână de la Doamne-Doamne!”

Dorian Popa, jurat al emisiunii Next Star, s-a mutat în casă nouă înainte de a începe nebunia cauzată de coronavirus, iar această schimbare a fost binevenită pentru el, întrucât a avut ce să facă.

”Mă urcam pe pereți dacă eram la apartament, planul meu nu era să mă mut în casă până nu era gata, dar am zis acum, în carantină, să ne mutăm. De două săptămâni n-am avut o oră liberă. Am avut ce să fac, mulțumesc lui Dumnezeu.”, a povestit Dorian Popa.

Întrebat cum se descurcă cu sportul, el a mărturisit că a renunțat la tot.

”Eu nu pot să fac sport acasă, de trei săptămâni sunt în repaus total. Am făcut și pauză de la suplimente și iau această pauză de la Doamne Doamne ca pe o frână de la el.”, a mai spus el.

„Români Împreună” - Dani Oțil, Dorian Popa și Gina Pistol, emoționați de donațiile primite: "N-am plâns atât de mult, cât am plâns astăzi"

În ceea ce privește filmările show-urilor în care apărea, acesta a spus că își dorește să se întoarcă cât mai repede.

”Nu știu, nu am idee când vor fi reluate filmările nici pentru Next Star sau pentru Sacrificiul. Îi pup pe toți colegii mei și sper să ne vedem cu bine.”, a spus el, în direct, la ”Neatza cu Răzvan și Dani”.

Ha-Ha! Ce poți să faci cu un par și un joc de dartz. Ramona Olaru, provocare inedită la Neatza: ”Zici că sunt nebună!”... Afectează sau nu statul în casă imunitatea copilului! Sfaturile pediatrului pe timp de pandemie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x