Căutare Live

Cât te costă să stai o noapte în garsonierele de lux ale lui Dorian Popa. A investit zeci de mii de euro

Dorian Popa se ocupă cu sârguință de complexul lui rezidențial Hatz Residence. Acesta a investit și investește enorm în construirea unor locuințe pe care le închiriază în regim hotelier sau pe termen mai lung. Ce a pățit de curând cu o garsonieră și cât a strâns în urma închirierii.

Dorian Popa se ocupă cu sârguință de complexul lui rezidențial Hatz Residence.

Youtube/Instagram Dorian Popa

Chiar dacă nu mai apare atât de des pe micile ecrane, Dorian Popa se ocupă de propriul lui business și de brandul Dorian Popa, însă cel mai mult el investește timp în casele pe care le face.

Într-un volg pe Youtube el a prezentat una dintre garsoniere sale de lux și a vorbit despre sumele pe care le-a încasat în aproximativ două luni de zile.

Cât costă o noapte în garsoniera lui Dorian Popa și ce a găsit în ea după ce a închiriat-o

Dorian Popa a câștigat 2.500 de euro din garsoniera pe care a scos-o la închiriat.

„Au venit deja 15 clienți, fraților. (…) Este muncă serioasă și legală. Până acum, prin intermediul Booking, garsoniera a realizat nici mai mult, nici mai puțin de 2.500 de euro într-o lună și un pic de subînchiriere sau închiriere în regim hotelier. Se pare că al nostru calcul de a nu o da în chirie lunară a fost extrem de reușit, de bun augur”, a spus explicat el într-un video pe Youtube, filmat chiar din garsoniera sa.

Cei care au stat în chirie au plătit 150 de euro pe noapte, însă Dorian Popa a fost ușor nemulțumit când a văzut ce au lăsat în urmă cei care au închiriat. El a filmat dezordinea și a explicat că în cazul lui și atunci când se duce la hotel lasă totul în ordine, inclusiv prosoapele le împăturește. În schimb, la el în garsonieră a găsit prosoapele aruncate peste tot prin baie, pe jos, o jaluzea ruptă și scrum pe balcon.

Cartierul rezidențial făcut de Dorian Popa are un plan foarte bine făcut. Casele sunt în construcție de ceva timp, iar artistul vrea să le vândă gata mobilate. Locuințele vor avea 120 de metri pătrați și o curte generoasă. Prețul nu este unul fix, dar se învârte în jurul a 200.000 de euro.

„În jurul a 200.000 de euro, mai mult sau mai puțin, mobilate în totalitate. Ce-mi doresc pentru clienții mei este să vină în casă și să-și pună un așternut, cum își doresc ei, și să fie mutați. În sensul că vreau să le ofer până la electrocasnice, gazon în curte, aspersoare, copăcei, floricele”, a declarat Dorian Popa pentru Click!.

Citește și: Câți bani aduce Cheluțu, câinele lui Dorian Popa. Sumele care îi intră în buzunare artistului de pe urma animalului de companie

Dorian Popa a mai spus că face acest lucru din pasiune și că din acest motiv, nu s-a lăsat intimidat de situația imobiliară din perioada pandemiei. El are planuri mari pentru viitor, în acest domeniu și nu se va opri aici.

Citește și: Dorian Popa, discurs surprinzător în timpul unui concert. Artistul le dă sfaturi din Biblie fanilor : „Ferice de cei blânzi” VIDEO

„Sunt foarte fericit că, uite, de bine, de rău, s-a mai echilibrat situația un pic. Chiar dacă, economic, e un pic ciudățel cu inflația asta ultra boostată, îmi place că lucrurile s-au deblocat. Muncim cu drag. Șantierele mele sunt aproape de „Gata!”. Eu mă pregătesc, ușor-ușor, pentru următoarele case din cartier. Deși încă nu am vândut nimic, eu vreau să construiesc. Mie îmi place să construiesc. „Și când oi vinde!…”, așa îmi spun în fiecare zi, când mă stresez pe șantiere”, a mai adăugat Dorian Popa.

Vlăduța Lupău se confruntă cu grave probleme de sănătate în perioada sarcinii. Ce a transmis: „S-a văzut și la ecografie... Ce mai face Petru Mircea, soțul Mădălinei Manole, la 12 ani de la moartea artistei. Bărbatul și-a refăcut viața cu o alt...
Tort de morcovi cu mango și cremă de brânză
Pentru o zi aniversară, o zi onomastică sau pentru un weekend petrecut cu familia și...
Horoscopul zilei de 6 octombrie 2022. Leii iau o decizie dificilă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 octombrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodiac. În...
Parteneri
Tort de morcovi cu mango și cremă de brânză
Catine.ro
Ultimele știri
x