Live acumChefi la cuţite
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Cătălin Botezatu, declarație cutremurătoare! A stabilit deja cum vrea să îi fie împărțită averea după moartea lui! „Doar Dumnezeu mă mai poate salva!”

Creatorul de modă Cătălin Botezatu, care a fost operat de patru ori, a făcut o declarație cutremurătoare, precizând că a stabilit deja cum vrea să îi fie împărțită averea după moartea lui.

Cătălin Botezatu, pe un pat de spital.

Medicii turci i-au extirpat lui Cătălin Botezatu o jumătate de colon și i-au făcut chimioterapie hipertermică, o procedură prin care au îndepărtat orice risc de extindere a infecției în organism. Intervenția a durat șase ore.

Designerul se confruntă cu probleme de sănătate încă din 2015, medicii montându-i cinci stenturi până în prezent.

„Mi-am dat seama că dacă cineva mă poate salva, acela este doar Dumnezeu! Toți prietenii au fost alături de mine și m-au susținut! De la bunul meu prieten Joshua, Raluca Bădulescu, Monica Vlad, Eva Pavel, consiliera mea care mă ajută de ani de zile pe plan medical, ce să zic, mulți oameni care m-au vizitat și la Istanbul”, a spus Cătălin Botezatu, potrivit cancan.ro.

Creatorul de modă a recunoscut că și-a făcut deja testamentul și a vorbit despre cum și-a împărțit averea.

„De-a lungul timpului, am făcut donaţii importante unor instituţii din România, dar mai ales din afară. Aşa că tot ce rămâne, mult-puţin, va ajunge acolo unde trebuie. O parte din ce am se va duce în scopuri caritabile. Mai mult de jumătate va merge către bătrâni, restul este canalizat către o persoană dragă mie. Prietenii mei știu deja că mi-am făcut testamentul, totul e scris.

Părinţii mei nu au nevoie de bani, au tot ce le trebuie pentru cât vor mai trăi. Iar moştenitorii mei sunt asiguraţi. Am foarte multă îmbrăcăminte din tinerețe. Dacă stăm să ne gândim la Gianni Versace, acum cine are produse semnate Gianni Versace are o avere! Am păstrat câteva din ele. Multe nu mai îmi vin, trebuie să recunosc, dar le-am păstrat ca amintire”, a mărturisit celebrul designer pentru libertatea.ro.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro