Căutare Live

Cătălin Botezatu stă bine pe plan amoros. Când va fi văzut designerul la braț cu partenera

Cătălin Botezatu este unul dintre cei maia preciați designeri de pe meleagurile autohtone și nu numai. Iar talentul său se traduce, adesea, într-un program extrem de încărcat. Dar totuși, acesta nu-și neglijează viața personală și stă foarte bine la capitolul "coracon"

Cătălin Botezatu nu neglizează viața amoroasă

Instagram

Potrivit ciao.ro, deși este mereu cu bagajele făcute pentru o nouă destinație, Cătălin Botezatu nu și neglizează viața personală. Chiar dacă acesta nu se afișează cu o femeie la braț, nu înseamnă că este un lup singuratic.

Cătălin Botezatu, despre viața sentimentală:" Nu sunt singur în privat"

Deși este un om pentru care transaprența are un nivel destul de ridicat, designerul evită să-și afișeze cuceririle, fie ele stabile sau mai puțin stabile.

Citește și:Cum se menține în formă Cătălin Botezatu, după ce a renunțat la carne și a avut mai multe probleme de sănătate

Cert este că, potrivit sursei menționate, el însuși a precizat că nu-ți petrece nopțile singur și, chiar daca nu apare cu o femeie la braț, nu are o viață amoroasă lipsită de nevoi.

Însă a precizat că nu merge în deplasări însoțit de vreo prezență feminină și nici nu va fi văzut la braț cu vreo femeie, prea curând.

Citește și:Ce femei îl plictisesc pe Cătălin Botezatu și cum e el în relații. "Mă îndrăgosesc, pun pasiune, mă despart, o iau de la capăt"

Merg tot timpul cu stafful meu, machiaj, coafură, fotograf…Nu merg însoțit de vreo femeie. Nu amestecăm una cu cealaltă, niciodată.

La braț, nu mă veți vedea cu cineva. În particular, da! Stau bine la capitolul „corason”, dar nu e ceva stabil, e ok așa, a spus Cătălin Botezatu, potrivit sursei menționată.

Pe de altă parte, creatorul de modă a precizat că nu intenționează să se retragă prea curând din meseria lui și chiar și atunci când fizic nu s eva mai putea deplasa, intenționează să lase pe cineva să-i preia activitățile.

O să o las mai moale, dar niciodată nu o să mă retrag, o să-mi las oamenii care o să se ocupe mai departe de tot felul de lucruri pe care eu nu o să le mai pot duce fizic, dar, nu, a precizat Cătălin Botezatu.

Îmi doresc în primul rând să nu îmi dezamăgesc publicul, fanii și consumatorii pe care îi reprezint și să am cât mai multe realizări. Asta e cel mai important, a conchis designerul Cătălin Botezatu, potrivit sursei menționată.

Cum arată Vlăduța Lupău la câteva zile de când a devenit mamă. Cântăreața a ajuns acasă cu Iair. Cum a fost întâmpinată... Cât au plătit Carmen de la Sălciua și viitorul soț pentru două nopți de cazare în Italia. Iubiții sunt pe cai mari...
Praline de ciocolată cu alune de pădure și marțipan
Pentru momentele în care prietenii vin în vizită și dorești să-i surprinzi cu ceva dulce,...
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022. Săgetătorii suferă din dragoste. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 octombrie 2022 vine cu multe transformări pentru nativii din zodia...
Parteneri
Praline de ciocolată cu alune de pădure și marțipan
Catine.ro
Ultimele știri
x