Antena Căutare

Cătălin Scărlătescu, adevărul despre unele restaurante din București: „Au păcălit clientul”. Secretele din spatele preparatelor

Cătălin Scărlătescu a vorbit în podcastul Fain și Simplu al lui Mihai Morar despre secretele preparatelor de lux. Chef-ul a precizat că multe dintre rstaurantele din București păcălesc clientul în legătură cu originea preparatelor.

Colaj cu Cătălin Scărlătescu și o farfurie cu vită Galerie
Cătălin Scărlătescu a vorbit despre secretele preparatelor de lux | Shutterstock & Antena 1

În dialogul său cu Mihai Morar, chef Cătălin Scărlătescu a povestit că unele dintre restaurante prezintă un anume preparat ca fiind unul de lux, însă adevărul este altul. Dacă în meniu, de exemplu, este prezentat un peșe de captură, există totuși posibilitatea ca peștele să vină din crescătorii. Așa se poate întâmpa și cu cele mai rare și gustoase cărnuri de vită.

Citește și: Cine este sosia lui Cătălin Scărlătescu. Aytaç Doğan, artistul turc care seamănă leit cu chef-ul român: „E 1 la 1 Scărlătescu”

Cătălin Scărlătescu, adevărul despre multe restaurante din București: „Au păcălit clientul”. Ce spune chef-ul despre secretele din spatele preparatelor: „Nu există așa ceva”

„Să nu dăm nume. Dacă vrei să îți dai seama de un restaurant cât de fantastic e, nu intra în restaurant, du-te în spate la gunoi și ai să vezi acolo ce scrie pe cutii. Pește de captură (n.r. în meniu) și vezi chestiile alea din polistiren cu numele la toate fermele din Grecia de pește. Povești cu pești de captură, știi cum stau 25 de greci cu undițele în mână și ți-l trimit. Nu există așa ceva, este o tâmpenie. Foarte multe dintre restaurantele din București au păcălit clientul foarte mult timp și încă îl păcălesc”, a precizat Cătălin Scărlătescu în podcastul Fain și Simplu.

Citește și: Chefi la cuțite, 1 mai 2023. Dumitru Paul Tudosescu a primit cuțitul de aur de la chef Cătălin Scărlătescu. Cum a reacționat

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Vita Wagyu nu e pe toate drumurile. E un animal care are o carne spectaculoasă. Dacă ești foarte bogat, atunci te întâlnești cu ea, dar un om normal ca mine nu mănâncă decât de 5-6 ori în viață”.

Citește și: Doina Teodoru, apariție de excepție. Iubita lui Cătălin Scărlătescu a fost fotografiată fără sutien, acoperită doar de un sacou

Astfel, Cătălin Scărlătescu a dezvăluit că unele alimente sunt o raritate, iar în meniu există posibilitatea ca un preparat să fie prezentat ca fiind unul de o anumită origine, când, de fapt, produsul este unul de o altă origine.

„În toată România e plin de pepeni de Dăbuleni. Asta ar însemna să se facă pepeni pe 5 etaje”, a mai exemplificat chef-ul.

„Nu e nicio diferență între bucătar și chef. E doar felul de a spune. Când am ajuns noi la București, toți eram bucătari, de când suntem la TV toți sunt chefi. Toți bucătarii să-mi dea câte o bere. Acum sunt chefi pentru că am vrut eu, Bontea și Dumitrescu. Pe vremuri când te întreba o domnișoară ce muncești și spuneai bucătar, strâmb din nas, acum când spui chef te ia acasă direct”.

Cătălin Scărlătescu s-a întros din Germania în România în anul 2002.

Cum arată soția lui Roger Federer. Fostul tenismen și soția sa, Mirka, apariție de senzație pe covorul roșu de la Met Ga... Gabriela Prisăcariu a primit o propunere de nerefuzat din partea lui Cătălin Botezatu. Ce s-a oferit să facă creatorul d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x