Căutare Live

Cătălin Scărlătescu și iubita acestuia, Doina Teodoru, prima apariție televizată în calitate de cuplu. Cum s-au lăsat filmați

Cătălin Scărlătescu și iubita acestuia, Doina Teodoru, au apărut pentru prima oară împreună, de când s-a aflat că cei doi formează un cuplu. Aceștia au apărut în cadrul emisiunii Prețul cel bun de la Antena 1, în ediția specială dedicată Paștelui.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au apărut împreună în emisiunea Prețul cel bun de la Antena 1, pentru prima oară de când formează un cuplu

Antena 1

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru și-au luat prin surprindere fanii, bucurându-i cu prima apariție televizată în calitate de cuplu. Îndrăgitul chef a făcut chiar și dezvăluiri surprinzătoare, în cadrul ediției speciale a emisiunii Prețul cel bun de la Antena 1.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru și-au surprins fanii cu prima apariție televizată în calitate de cuplu, la Prețul cel bun

În ediția 61 a emisiunii Prețul cel bun de la Antena 1, una specială, dedicată Paștelui, spectatorii și telespectatorii au avut surpriza să îl vadă pe Cătălin Scărlătescu apărând alături de iubita lui, Doina Teodoru, pe care mulți au cunoscut-o după aparițiile sale savuroase din cadrul emisiunii iUmor.

Citește și: Doina Teodoru, apariție de senzație în costum de baie. Cum s-a fotografiat în vacanța din Thailanda

În luna decembrie a anului trecut, Cătălin Scărlătescu și-a asumat și a recunoscut relația pe care o care cu Doina Teodoru. În calea fericirii lor nu a stat diferența de vârstă și chef Cătălin Scărlătescu pare mai îndrăgostit ca oricând! Pentru cei care nu știu, Doina Teodoru are 32 de ani, iar celebrul bucătar are 49 de ani.

Irina Fodor, Cătălin Scărlătescu, Doina Teodoru și Adriana Trandafir 

Irina Fodor, Cătălin Scărlătescu, Doina Teodoru și Adriana Trandafir la Prețul cel bun

Până acum, cei doi au fost extrem de discreți în privința relației lor și nu s-au afișat împreună, nici în viața reală, și nici în mediul online. Surpriza a fost însă una de proporții atunci când ediția 61 a emisiunii Prețul cel bun de la Antena 1 i-a avut drept invitați pe amândoi.Practic, aceasta a fost prima apariție televizată a cuplului Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru.

„Deci tu îi iei la roast sau la mișto și ei se bucură?! Pe Cătălin îl iei la roast?”, a dorit Liviu Vârciu să afle.

„Uneori, da”, a glumit Doina Teodoru.

„Cum să mă ia la miști când eu sunt mișto?!”, a fost reacția imediată a lui Cătălin Scărlătescu.

Mai târziu, când îndrăgitul chef a ghicit costul unui produs prezentat la Prețul cel bun, acesta a venit alături de Liviu Vârciu și așa au ieșit la iveală detalii savuroase!

„Spune-mi, că-s tare curios, cum ai hotărât tu să te cumințești”, a întrebat prezentatorul show-ului.

„O voce! O voce și o floare! Uite, ceva de genul: Ieși acasă!”, a dezvăluit Scărlătescu, extrem de sincer.

„Altă variantă nu aveai. Erai singurul bărbat pe care îl invidiam! M-am oprit eu, s-a oprit Andrei, s-a oprit Pepe, s-a oprit Fodor, băi, dar ce caută Scărlătescu ăsta, de nu vrea să se mai oprească!?

„Am și eu o vârstă”, a mărturisit Cătălin, spre surprinderea tuturor.

„Te felicit pentru treaba asta. Felicitări, Cătălin! Gătești acasă?”, a vrut Vârciu să afle.

Astfel s-a aflat faptul că îndrăgitul jurat de la Chefi la cuțite nu doar că îi gătește iubitei sale, dar o face într-un mod romantic, la un pahar de vin sau șampanie. Prima apariție televizată în calitate de cuplu a celor doi a fost una specială și mulți au apreciat dezvăluirile făcute de Cătălin Scărlătescu despre iubita sa, Doina Teodoru.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Și de data aceasta zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la automobile, aparatură electrocasnică, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Ce bolid conduce Andrei Ștefănescu. Cât valorează mașina artistului... Silviu Prigoană, program strict pentru băieții săi. Ce a dezvăluit despre felul "spartan" în care îi crește...
Parteneri
Compatibilitatea numerologică în funcție de cifra destinului. Ce fel de cuplu sunteți
Catine.ro
Ultimele știri
x