Antena Căutare

Ce cadou a primit Regina Elisabeta a II-a de ziua ei. Acum Majestatea sa se bucură de compania unui nou prieten

Pe 12 iunie, Regina Elisabeta a II-a și-a serbat ziua de naștere în mod official, când a avut loc și o paradă fastuoasă în cinstea ei.

Pe 12 iunie, Regina Elisabeta a II-a și-a serbat ziua de naștere în mod official, când a avut loc și o paradă fastuoasă în cinstea ei.

Profimedia

Cu ocazia celebrării zilei sale de naștere, după cum s-a păstrat tradiția ca în al doilea weekend din iunie în fiecare an să aibă loc o paradă militară, Regina a primit numeroase cadouri. Cel mai îndrăgit dintre ele a fost cel de la fiul ei mijlociu, Prințul Andrew.

Regina Elisabeta a II-a a primit un pui de corgi, rasa ei preferată de patruped. Majestatea Sa a primit cadou un pui de corgi în vârstă de 6 săptămâni, iar micuțul a devenit noul membru al familiei regale, aducându-I o mare bucurie monarhului, potrivit The Sun citat de Page Six.

Ce cadou a primit Regina Elisabeta a II-a de la fiul ei mijlociu, Prințul Andrew

“Regina a trecut printr-o perioadă dificilă și e extrem de încântată acum să aibă un nou corgi”, a declarat o sursă apropiată casei regale pentru The Sun.

Prințul Andrew și cele două fiice ale sale, Prințesa Beatrice și Prințesa Eugenia, s-au prezentat la ziua Reginei pe 12 iunie cu cadoul lor, după ce în luna mai corgi-ul Fergus, în vârstă de doar 5 luni, a încetat din viață. Și Fergus fusese un cadou primit tot de la Prințul Andrew.

După moartea iubitului ei soț, Suverana a fost fotografiată de mai multe ori în timp ce-și plimba câinii pe domeniul Frogmore, unul dintre momentele relaxante pe care și le-a permis după evenimentul dureros.

Citește și: Regina Elisabeta a II-a se desparte de încă un animal de companie: ”Se simte devastată”

În martie, Regina Elisabeta a II-a i-a întâmpinat pe cei doi pui la Castelul Windsor și i-a numit Fergus și Muick în cinstea moștemirii scoțiene a regretatei Reginei Mamă.

Fergus, un amestec de dachshund cu corgi, a primit acest nume după Fergus Bowes-Lyon, unchiul Reginei Elisabeta a II-a. Celălalt animal de companie a fost numit Muick, după lacul Lock Muick, aflat în Scoția.

După cum se știe, Suverata Marii Britanii este un mare iubitor de câini și preferă rasa corgi. Ultimele două animale ale sale au fost Whisper și Willow, care au încetat din viață în 2018.

Cum își răsfață Regina Elisabeta a II-a animalele de companie

Câinii Reginei Elisabeta a II-a primesc un tratament special, având propriul lor bucătar. Darren McGrady, bucătarul care a lucrat timp de 15 ani la Palatul Buckingham, a declarat anul trecut că principala sa grijă era să gătească un meniu special pentru toți corgii monarhului.

“Am crezut că o să gătesc pentru regi, regine și președinți. De fapt, primul meu job a fost să gătesc pentru corgii regali, pregătind mâncare proaspătă în fiecare zi”, a spus pe atunci bucătarul.

Citește și: Cum e posibil ca Regina Elisabeta să aibă 2 zile de naștere. Care e explicația

De asemenea, la palat există un angajat special care scoate câinii la plimbare, prin împrejurimi. Adesea, și Regina Elisabeta a II-a a fost surprinsă de paparazzi ieșind la plimbare cu patrupezii săi dragi sau chiar ieșind cu ei cu mașina. Nu există nicio îndoială că Regina Marii Britanii este extrem de atașată de cățelușii ei și mereu apare cu zâmbetul pe buze atunci când e surprinsă în compania lor.

Femeia cu care Alex Rodriguez a înlocuit-o pe Jennifer Lopez. Cu cine s-a întâlnit sportivul... Salma Hayek, secretul siluetei ei, la 54 de ani: o rutină de doar cinci minute. Cum reușește să arate atât de bine...
Parteneri
Gustări sănătoase de luat în călătorii. Sunt pline de vitamine și minerale
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x