Căutare Live

Ce face și cum arată acum actrița Tia Carrere, Vânătoarea de comori. Ce s-a întâmplat cu ea

Tia Carrere și-a făcut un renume la nivel internațional cu ajutorul serialului Vânătoarea de comori (Relic Hunter). Acum, actrița continuă să apară în numeroase producții, de la filme și seriale TV, însă puțini știu că a avut și o altă carieră în lumea showbiz.

Tia Carrere, numele real Althea Rae Duhinio Janairo, s-a născut în Honolulu, Hawaii, și și-a început cariera după ce a fost văzută într-un supermarket de un producător local, ce a dus la rolul său din filmul Aloha Summer.

Ajunsă în Los Angeles, Tia a lucrat inițial ca model, după care a făcut tranziția în lumea serialelor. Primul său rol în SUA a fost în serialul Airwolf, după care a urmat un rol important în General Hospital și un rol episodic în Familia Bundy.

Citește și: Ce face și cum arată acum Gabrielle din "Xena: Prințesa Războinică"

Carrere a renunțat la un rol în Baywatch pentru Wayne’s World, ce a fost un mare succes în SUA, și a jucat alături de Arnold Schwarzenegger în True Lies.

Tia Carrere a avut și o carieră în muzică

Tia Carrere nu doar că a cântat singură toate melodiile din Wayne’s World, și-a lansat și albumul de debut Dream, în 1993.

Citește și: Cum arată acum Lucy Lawless, actrița care a jucat-o pe Xena, Prințesa Războinică. Ce s-a întâmplat cu ea

Următorul său album, Hawaiiana, a fost lansat în anul 2007 și a fost nominalizat și pentru un premiu Grammy. În 2009, a câștigat primul său premiu Grammy pentru albumul 'Ikena, urmat de încă un Grammy în 2011, pentru albumul Huana Ke Aloha.

Cum arată acum Vânătoarea de comori, Tia Carrere

Din 1999 până în 2002, Carrere a jucat rolul profesoarei de arheologie Sydney Fox, ce a fost transmis în numeroase țări. Au urmat roluri în filmul animat Disney Lilo & Stitch.

Citește și
felicitare de sfantul nicolae 2021 cu text de la multi ani pentru 6 decembrie 2021
Felicitări cu mesaje speciale pentru Sfântul Nicolae 2021. Spune ”La mulți ani” într-un mod inedit
Felicitări cu mesaje speciale pentru Sfântul Nicolae 2021. Spune ”La mulți ani” într-un mod inedit
colaj de imagini cu ioana tufaru la antena 1
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
colaj de imagini cu sfantul nicolae, o femeie, lumanari si o biserica din romania
Tradiții de Sfântul Nicolae. De ce nu e bine să te cerți și să dăruiești obiecte ascuțite. Iată ce gest aduce noroc
Tradiții de Sfântul Nicolae. De ce nu e bine să te cerți și să dăruiești obiecte ascuțite. Iată ce gest aduce noroc
Mai multe articole

Recent, Carrere a apărut în mai multe reality show-uri, printre care se numără Dancing With the Stars și Celebrity Apprentice. În 2020, actrița a apărut în producția Netflix AJ and the Queen.

Pe plan personal, Carrere a fost căsătorită cu producătorul Elie Samaha din 1992 până în 2000. A urmat o căsnicie cu juurnalistul Simon Wakelin, alături de care are o fiică. Cei doi au divorțat în anul 2010.

Deși au trecut aproape 20 de ani de la încheierea serialului Vânătoarea de comori, Tia Carrere continuă să își încânte fanii pe Instagram. Actrița publică numeroase imagini în care demonstrează că frumusețea ei e fără vârstă.

Adevărul despre averea lui Liviu Vârciu. Ce sumă imensă obișnuia să câștige pe zi... Cum arată François-Henri Pinault, soţul actriţei Salma Hayek, şi ce avere are miliardarul...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri