Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Ce face și cum arată acum Gabrielle din "Xena: Prințesa Războinică"

"Xena: Prințesa Războinică” a fost unul dintre cele mai apreciate seriale de acțiune din anii ‘90 și a transformat actorii din serial în vedete internaționale. Alături de Lucy Lawless, ce a jucat rolul principal, Renee O'Connor a strâns mii de fani cu rolul lui Gabrielle.

“Xena: Prințesa Războinică” a fost difuzat în perioada 1995-2001, cu 134 de episoade ce îmbinau mitologia, secvențele de acțiune și umorul.

Fanii serialul apreciază și azi serialul care prezenta aventurile Prințesei Războinice, alături de prietena ei, Gabrielle, jucată de Renee O’Connor.

Xena, interpretată de Lucy Lawless, a apărut în filmul creat pentru televiziune Hercules și Amazoanele, în rolul amazoanei Lysia.

Citește și: Cum arată acum Lucy Lawless, actrița care a jucat-o pe Xena, Prințesa Războinică. Ce s-a întâmplat cu ea

Când acel film a devenit episodul pilot pentru seria Hercule, Lawless a revenit în serial, de această dată în rolul Xena. După ce personajul a ajuns să fie îndrăgit de fanii seriei, Lawless a primit propriul serial despre Prințesa Războinică, în care a apărut și Gabrielle.

Gabrielle a devenit rapid unul dintre personajele preferate ale fanilor “Xena: Prințesa Războinică”

Când a apărut pentru prima oară în serial, Gabrielle era mai timidă și reușea să tempereze pornirile violente ale Xenei. În final, ajunge să fie o războinică de temut și chiar o Amazoană.

După încheierea serialului care a făcut-o celebră, Renee a apărut în numeroase filme realizate pentru TV, precum “Last Chance”, “Monster Ark” și “Alien Apocalypse”. A apărut și în filme care au ajuns în cinematografe, precum “Ghost Town: The Movie”, “Boogeyman 2” și “Deadrise”.

După rolul lui Gabrielle din “Xena: Prințesa Războinică”, Renee a cunoscut succesul și pe scenă. În ultimii ani, a apărut în piese de teatru precum “Annie”, “Unchiul Vanya” și “Mary Poppins”, pentru care a câștigat numeroase laude din partea criticilor.

Recomandari