Mirela Vaida, ultimele declarații! Ce se întâmplă cu echipa "Acces Direct"! |Video

Mirela Vaida a făcut noi declarații, după ce a anunțat că „Acces Direct” nu mai apare live, din cauza cazurilor de coronavirus, apărute la membri echipei.

După ce a anunțat în urma cu puțin timp, ca emisiunea Acces Direct, nu va intra marți live pe post, Mirela Vaida a venit cu cele mai noi precizări legate de acest subiect.

Filmările pentru emisiunea Acces Direct au fost suspendate temporar

„Așa cum știti, săptămâna trecută cei doi invitați permanent în ultimele luni în emisiune au fost depistați pozitiv cu coronavirus, așa încât toți cei care au intrat în contact direct cu ei au fost izolați”, a transmis Mirela Vaida, prin Skype, la Antena Stars.

Emisiunea Acces Direct va fi suspendată temporar

Mirela Vaida a spus că cei de la „Acces Direct” au hotărât că cel mai bine este să rămână în case, după ce unii colegi care au interacționat cu Veronica și Viorel au ieșit și ei pozitivi.

Echipa Acces Direct este în carantină! Mirela Vaida și-a prezentat testul pentru coronavirus în direct! „Am fost cu toată redacția și ne-am testat”

„Se pare însă că și unii dintre colegii care în acest weekend au interacționat cu ei s-au simțit din ce în ce mai rău și în urma testării au ieșit și ei pozitivi”, a adăugat vedeta.

De asemenea, prezentatoarea le-a transmis fanilor că se simte bine, însă stă cu siguranță cu o teamă, deoarece nu știe ce se poate întâmpla în perioada următoare. Vedeta a subliniat că toată familia ei este sănătoasă si nu au niciun simptom.

Pe unde s-au plimbat Vulpița și Viorel, înainte să fie confirmați cu Covid-19! | Foto

„Eu mă simt foarte bine, nu am absolut niciun simptom, copiii mei se simt foarte bine. Stăm cu frica în sân, pentru că nu știm ce se poate întâmpla în următoarea perioadă. (...) Voi sta în izolare 14 zile. (...) Doamne ferește, să nu fiu nevoită să vă dau alte vești. Deocamdată toată lumea e bine”, a continuat Mirela Vaida.

Urmăriți toată declarația Mirelei Vaida, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Antena Stars.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri