Căutare Live

Ce mai face și cum arată acum Irina Petrea, psihologul care ne învăța despre cei 7 ani de acasă și despre "copiii contra părinți"

Irina Petrea a devenit cunoscută în România în urmă cu aproximativ 15 ani, când emisiunile ei despre educație și familie făceau furori. Aceasta educa copiii și îi ajuta pe părinți să înțeleagă comportamentul adolescenților lor. Ce mai face și cum arată acum.

Irina Petrea a devenit cunoscută în România în urmă cu aproximativ 15 ani, când emisiunile ei despre educație și familie făceau furori. Aceasta educa copiii și îi ajuta pe părinți să înțeleagă comportamentul adolescenților lor.

Captură video Youtube

A trecut mult timp de când specialista și-a mutat activitatea în mediul online și mulți nu au mai văzut-o pe frumoasa SuperNanny.

Chiar dacă nu mai este figură principală pe micile ecrane, meseria sa nu s-a schimbat în prezent, dar și-a lărgit activitatea.

Cu ce se ocupă Irina Petrea - SuperNanny și cum arată în prezent

Irina Petrea este în continuare este expert în parenting, psihoterapeut pentru toate vârstele, doctor în științele educației și promotor al unei campanii de conferințe pe teme de parenting, potrivit informațiilor care se găsesc pe paginile sale.

În ciuda faptului că ea nu poate avea copii, ajută oamenii de pretutindeni să-și înțeleagă trăirile, comportamentul și ajută părinții să fie cea mai bună variantă a lor în relația cu cei mici, așa cum făcea și în trecut.

Irina Petrea s-a căsătorit acum, aceasta are în prezent o relație frumoasă cu un bărbat în brațele căruia și-a găsit fericirea și se pare că împacă perfect viața de soție cu cea profesională. Ba mai mult, are grijă de copiii bărbatului ei și ia în calcul posibilitatea adopției, potrivit Viva.

SuperNanny a spus într-un interviu Viva că suferă de infertilitate primară, doar că mult timp nu a știut acest lucru.

Citește și: Ce mai face și cum arată acum Magda Ciumac, una dintre vedetele fostului post de televiziune OTV. Aceasta s-a schimbat radical

“M-am gândit să adopt un copil, dar pentru asta trebuie să fii ambii parteneri de acord…, iar acest subiect a rămas suspendat, deocamdată, a declarat Irina Petrea pentru Viva!”

Citește și
colaj de imagini cu un barbat care sta intins in pat
Și-a donat rinichiul soacrei și nu i-a venit să creadă ce a făcut iubita lui o lună mai târziu. Nu se aștepta la acest gest
Și-a donat rinichiul soacrei și nu i-a venit să creadă ce a făcut iubita lui o lună mai târziu. Nu se aștepta la acest gest
colaj de fotografii cu anamaria vartolomei, denumita cea mai buna actrita in Franta
Anamaria Vartolomei, tânăra de origine română, desemnată „Cea mai bună actriță” în Franța. Ce film i-a cucerit pe francezi
Anamaria Vartolomei, tânăra de origine română, desemnată „Cea mai bună actriță” în Franța. Ce film i-a cucerit pe francezi
bianca neagu in rolul biancai in telenovela numai iubirea
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
O mai ții minte pe micuța Bianca din Numai Iubirea? Cum arată acum frumoasa Bianca Neagu
Mai multe articole

Citește și: O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Cum arată acum, la 44 de ani, și ce familie frumoasă are

Cum o cheamă acum pe Irina Petrea, după căsătorie

După căsătorie, Irina Petrea și-a schimbat numele, însă nu a renunțat la cel care a făcut-o celebră. Acum, psihoterapeutul este Irina Petrea-Sullivan.

Irina Petrea este moldoveancă, crescută în Piatra Neamț, acolo unde a învățat cei 7 ani de acasă și a pornit încă de tânără pe un drum al educației. Ea continuă să fie sprijin multor oameni și să pună în practică tot ce a învățat în ani de studiu și de muncă.

Citește și: O mai ții minte pe Cornelia, dansatoarea maneliștilor? Uimea pe toată lumea cu mișcările și genele lungi. Cum arată la 53 de ani

Declarațiile Irinei Tănase după ce s-a scris că Liviu Dragnea s-ar fi despărțit de ea. Ce spune tânăra... Soția fostului Principe Nicolae este însărcinată a doua oară. Cum a dat marea veste și ce imagine de familie a publicat...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri