Live acum
Prime Time 20:30X Factor

Vlăduța Lupău, cea mai tare din parcare! Artista face senzație pe scenă, dar si pe șosele! Ce mașină de zeci de mii de euro conduce frumoasa solistă! |Video

Vlăduța Lupău este numărul unu în trending, dar si pe sosele. Frumoasa artistă conduce o mașină de zeci de mii de euro și face senzație nu doar pe scena, ci și în trafic.

Vlăduța Lupău este numărul unu în trending, dar și pe șosea. Artista conduce un Porsche Cayenne. Mașina ei, roșie ca focul valorează câteva zeci de mii de euro.

Frumoasa interpretă Vlăduța Lupău, piesă de senzație! Cum sună melodia cu peste 1 milion de vizualizări!

Frumoasa artistă preferă să se deplaseze cu avionul de la Cluj la București, dar de data aceasta a ales mașina.

Ilie Năstase și Ioana, primul interviu după nuntă! Soția marelui tenismen a dezvăluit motivul pentru care voia să-l părăsească! "Ilie devenise un pic mai agitat"|VIDEO

Vlăduța Lupau a fost invitată la Antena Stars unde a dat un interviu Nataliei Mateuț, ocazie cu care și-a prezentat mașina întregii lumi, declarându-se a fi o șoferiță foarte bună, dar căreia îi cam place viteza, după cum declara chiar ea.

"Conduc bine, dar conduc uneori tare, dar nu ma laud cu asta.", spunea artista.

Prima mașina și-a cumparat-o în urma cu patru ani, la vârsta de 25 de ani. A fost cumparată din banii câștigati de ea, după ce inițial a condus o mașină cumparată de familia ei, in perioada studenției, și pe are o conducea atât ea, cât și fratele ei.

Acuzații grave la adresa Danei Budeanu! Un celebru om de afaceri o vrea în cătușe pe controversata influenceriță! "Pușcăriabila de Budeanca merită reținută"

Se pare ca Vladuței îi place o singură marcă de mașini, puternice și valoroase, deoarece atât prima cât și actuala mașina poartă aceeași siglă.

"Mi-au plăcut masinile de mica. Ma jucam cu masinuțele.Întotdeauna mi-au plăcut masinile tari, și a venit vremea când am reusit șă-mi iau si eu", a declarat Vlăduța.

Incredibil! Ce preziceri a făcut Carmen Harra despre relația dintre Lidia Buble și Răzvan Simion!

Solista de muzică populară a mai spus că satisfacția pe care o are când conduce mașina scumpă pe care o deține este cu atât mai mare cu cât realizează că bnii sunt munciți de ea însăși.

În ceea ce priveste cariera ei artistică, vedeta susține că ea a fost cea care a crezut cel mai mult în ea, deși au fost momente când profesorii ei nu au crezut în talentul artistei și nu au încurajat-o suficient.

Lidia Buble, declarații surprinzătoare! Artista susține că nu are regrete: "Nu aș schimba absolut nimic, pentru că toate lecțiile vieții sunt menite a ne maturiza. Sunt o persoană mulțumită de mine însămi, fără regrete”

Au fost si momente când s-a gândit să renunțe la muzică

"Era după un eveniment, undeva la Craiova și eram atât de dezamăgită de cum am prestat eu în acel spactacol, si ziceam ca trebuie să mă las ca nu e de mine. Ori aveam prea multe emoții si nu mi le puteam stăpânii. Foarte serios m-am gândit atunci sa renunț, credeam că muzica nu e pentru mine."

Artista are studii in domeniul medicinei veterinare, fiind o tradiție de familie, mama sa fiind medic veterinar, iar tatăl ei inginer zootehnist.

Cosmin Seleşi, sprijin pentru brandurile românești! Actorul a lansat o campanie inedită, pe reţelele de socializare |Video

Se consideră norocoasă, întâlnind artiști de-a lungul timpului, care au luat-o "sub aripa lor", după cum declara chiar artista.

Așa a ajuns să renuțe la cariera în domeniul medicinii veterinare în favoarea muzicii populare, care s-a dovedit o alegere extrem de bună pentru îndrăgita solistă.

Aniversare mare în familia lui Chef Florin Dumitrescu! Șase ani de la marele eveniment! Imagini de la nunta vedetei! VIDEO

Urmăriți mai multe detalii din viața frumoasei artiste Vlăduța Lupău, accesând clipul video difuzat la Antena Stars.

Recomandari