Căutare Live

Ce note avea Alex Velea la școală. Nimeni nu se aștepta la aceste rezultate tocmai de la iubitul Antoniei: "Dacă vă dau carnetul, vă panicați"

Alex Velea a fost un elev model. A luat numai premiul întâi și mergea tot timpul la olimpiade.

Alex Velea si Antonia

Unii spun că tatuajele nu fac casă bună cu școala. Nimic mai greșit, i-ar contrazice Alex Velea! Așa băiat rău cum îl văd bunicuțele, prin prisma aspectului și a muzicii pe care o cântă, Velea a fost un elev model. A luat numai premiul întâi și mergea tot timpul la olimpiade.

"Eram un copil foarte cuminte. Părinții au stat mereu lângă mine, m-au ajutat mereu și au dorit ca odrasla lor să crească așa cum trebuie. Mi-a mers bine rău la școală, am luat premiul I din clasa I până în a XII-a. Dacă vă dau carnetul, vă panicați. Am fost olimpic la matematică, la română, la franceză; am terminat liceul cu 9,81", povestea Alex Velea, în urmă cu ceva timp.

Ce note avea Alex Velea la școală. Nimeni nu se aștepta la aceste rezultate tocmai de la iubitul Antoniei: "Dacă vă dau carnetul, vă panicați"

Alex Velea, plătit REGEȘTE pentru o apariție pe scenă! Cu cât este plătit iubitul Antoniei, la evenimente

După liceu, Alex Velea a urmat studiile la o facultate dificilă pentru mulți studenți și a primit chiar și o bursă în Franța. A fost nevoit să refuze pentru că tocmai atunci lucra la piesa "Selecta" împreună cu Anda Adam, însă nu a regretat decizia luată la acel moment niciodată.

"Am fost prima generație care am dat capacitatea, am dat bac la prea multe materii, în clasa a XII-a am stat cu burta pe carte. Apoi am dat la facultate la Electromagnetică, una grea Ingineria și protecția mediului în Industrie. În primul semestru, am cam lipsit pentru că am fost la un concurs, la «Star Factory» de la Prima, pe care l-am și câștigat de altfel.

Dar mi-a fost jenă să mă duc să le zic profesorilor, știți eu am fost la un concurs și am câștigat… așa că ei au crezut că am lipsit voit și m-au taxat puțin, dar apoi și-au dat seama că am venit la facultate să învăț și apoi am devenit bursier. La un moment dat, aveam de ales dacă să mă duc cu o bursă în Franța, ca să-mi aprofundez studiile, sau să vin la București să fac piesa «Selecta» cu Anda Adam. Am venit și am făcut piesa și acum sunt aici", a mai povestit Alex Velea, care astăzi se poate lăuda cu o diplomă în Inginerie și protecția mediului.

Alex Velea, pus la zid după ultima schimbare de look! Ce detaliu i-a înfuriat pe fani: „O ai pe Antonia cu ceva la mână?!”

Ce note avea Alex Velea la școală. Nimeni nu se aștepta la aceste rezultate tocmai de la iubitul Antoniei: "Dacă vă dau carnetul, vă panicați"

Gina Pistol, apariție de infarct în noul sezon Chefi la cuțite! Vedeta și-a pus fanii pe jar: „Simpatico, mereu ne surpr... Fuego, răspuns dur pentru ”haterii” care îl ironizează! Paul Surugiu: ”Mi-e milă de cât de mici pot fi”...
Zodii care își găsesc sufletul pereche pe data de 26 septembrie 2022. 3 nativi care se vor îndrăgosti iremediabil
Pe harta astrală există un semn pozitiv care le oferă zodiilor speranță, dorința de a...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022. Leii vor câștiguri financiare mai mari. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022 spune că Leii au nevoie de câștiguri mai mari pentru a...
Parteneri
Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a purta mereu cercei cu perle. Majestatea Sa nu se despărțea de ei la niciun eveniment
Catine.ro
Ultimele știri
x