Căutare Live

Ce pensie are Saveta Bogdan. Cântăreața de muzică populară a spus ce sumă primește de la stat după o viață pe scenă

Saveta Bogdan se numără printre cele mai îndrăgite artiste de muzică populară de la noi din țară, care au încântat inimile românilor de pretutindeni. Cu toate că a avut o carieră strălucitoare, pensia primită nu este tocmai mulțumitoare.

Saveta Bogdan se numără printre cele mai îndrăgite artiste de muzică populară de la noi din țară, care au încântat inimile românilor de pretutindeni.

Capturi video Antena Stars

După o viață de muncă în lumina reflectoarelor, în slujba publicului și a artei, Saveta Bogdan primește o pensie mică din partea statului român, motiv pentru care interpreta a fost nevoită să-și reia activitatea, însă pandemia i-a pus și ei, ca și întregii lumi artistice, piedici.

Ce pensie are Saveta Bpogdan, cântărea de muzică populară

După o viață petrecută pe scenă, îndrăgita interpreta de muzică populară, Saveta Bogdan primește o pensie mică. Banii care îi intră în cont artistei nu o mulțumesc, însă ajutorul primit din partea fiicei compensează.

„Eu am o pensie de 1.200 de lei și noroc că mai iau încă jumătate din valoarea ei de la UCIMR și că mă mai cheamă lumea să mai cânt. În pandemie nu ne-a mai luat nimeni, nicăieri. Acum mai cânt seara la Tavernă în Centrul Vechi și uite așa mă pot descurca și eu, greu, dar mă descurc”, a declarat cântăreața de muzică populară Saveta Bogdan, pentru Fanatik.

„Fata mea, Cătălina, nu a mai fost în țară de 13 ani. Anul acesta o aștept acasă, în România. A spus că vine și ea, îi este dor de casă și de țară. Când merg la ea, în America, și la ginerele meu, nu știu ce să îmi mai facă, mă răsfață cum știu ei mai bine”, a mai adăugat acesta.

Citește și: Ce pensie are Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, și ce avere îi va lăsa fiicei sale, Eliza. Tânăra are 17 ani acum

Însă, alături îi este și actualul său partener de viață. De mai bine de două decenii, Saveta Bogdan trăiește o poveste de dragoste cu un avocat mai tânăr decât ea, căruia nu i-a dezvăluit identitatea. ”Am pe cineva să mă încălzească, dar nu în fiecare zi. Mai răruț că este mai drăguț. De Ziua Îndrăgostiților a venit domnul avocat și mi-a adus flori și o bluză roșie cu paiete. I-am luat și eu lui o bluză, dar faptul că a venit și că am pe cineva mă face să mă simt bine. El are doi copii, este divorțat și suntem împreună de 20 de ani. Nu ne-am căsătorit, avem doar așa, o relație. Mă întreabă dimineața ce fac, dacă mi-am băut cafeaua. Vorbim și la 2 noaptea”, povestea artista/

Saveta Bogdan și Elena Merișoreanu au avut un conflict major în trecut. De ce s-au dat în judecată reciproc

Din prietene la cataramă, au devenit duşmance pe viaţă! Elena Merişoreanu şi-a îndreptat armele spre Saveta Bogdan, după ce i-a adus acuzații grele Mariei Dragomiroiu.

Citește și: Ce pensie are Maria Ciobanu în America, după o viață de artist, dar și ce pensie îi dă statul român

Saveta Bogdan a spus despre Elena Merișoreanu că ar fi despărțită de soțul său de 20 de ani, lucru pentru care a amenințat-o pe Saveta Bogdan, la emisiunea Acces Direct, că o va da în judecată.

Saveta Bogdan s-a apărat și a spus că informația potrivit căreia Elena Merișoreanu ar fi despărțită de soțul său de 20 de ani vine, de fapt, de la colegii de breaslă, nu de la ea, care doar a relatat ce a auzit.

În acest sens, Elena Merișoreanu a amenințat-o cu instanța, însă nici Saveta Bogdan nu s-a lăsat. A amenințat-o cu instanța pe Elena Merișoreanu că i-a stricat imaginea după ce a spus că ea dansează la bară. Acuzațiile au curs valuri, iar cele două au rupt prietenia de ani de zile pe care o aveau împreună.

Premiile Oscar 2022: Wesley Snipes e de nerecunoscut pe covorul roșu. Ținuta care le-a atras atenția tuturor... Armin Nicoară a ajuns de urgență la spital. Cum se simte și ce declarații a făcut după ce a avut nevoie de ajutorul medi...
Parteneri
5 obiceiuri care dezvăluie multe despre igiena ta. Ce nu e recomandat să faci
Catine.ro
Ultimele știri
x