Ce plănuiește prințul Harry să facă la scurt timp după înmormântarea Prințului Philip. Soțul lui Meghan Markle e de neclintit

Prințul Harry s-a întors singur în Marea Britanie, pentru a participa la înmormântarea prințului Philip, după ce medicii nu i-au permis lui Meghan Markle să călătorească cu avionul.

Prințul Harry s-a întors singur în Marea Britanie, pentru a participa la înmormântarea prințului Philip

Getty Images

După perioada de carantinare, acestuia îi va fi permis să-l conducă pe bunicul său pe ultimul drum. Însă, după aceea, Prințul Harry știe exact ce are de făcut. Conform Page Six, soțul lui Meghan Markle va zbura spre SUA, la scurt timp după înmormântarea Prințului Philip. Se pare că acesta nu mai vrea să fie separat de partenera sa însărcinată pentru mult timp.

Așadar, ducele de Sussex nu intenționează să petreacă o perioadă mare de timp în Marea Britanie după slujba de sâmbătă. Meghan Markle, care poartă în pântec o fetiță, nu a primit acceptul medicilor pentru a-l însoți, așa că-l așteaptă la reședința lor.

Ce-l poate încurca pe Prințul Harry să-și vadă soția

Deși nu se știe ce viză are Harry sau dacă a solicitat green card, un avocat specializat în imigrări a declarat pentru publicația Page Six că Prințul poate fi nevoit să solicite Nationat Interest Exeption pentru a putea călători spre SUA. Cu toate acestea, există și excepții făcute pentru cei căsătoriți cu cetățeni americani.

Citește și: Preotul care i-a căsătorit pe Meghan Markle și Prințul Harry rupe tacerea. Când s-au cununat cu adevarat cei doi

De asemenea, Harry va trebui să respecte normele de siguranță stabilite de Statele Unite ale Americii pentru cei care ajung pe teritoriul țării. Actualele norme prevăd ca toți vizitatorii să aibă asupra lor un test COVID-19 negativ, care a fost făcut înainte cu 3 zile de călătorie.

Este pentru prima dată când Harry se întoarce în Marea Britanie de când el și Meghan au renunțat la locul lor în familia regală britanică. În plus, este și prima dată când îi va întâlni pe Regina Elisabeta a II-a, Prințul Charles, William și Kate Middleton după mult timp.

Citește și: Moștenirea impresionantă pe care Elisabeta I i-a lăsat-o Prințului Harry. Sunt mai mulți bani decât a primit William

Prințul Harry, singur după interviul în care a atacat familia regală britanică

Meghan Markle și-ar fi dorit cu disperare să fie alături de soțul său la revederea cu familia regală britanică, însă toate eforturile ei au fost în zadar. Faptul că nu este alături de Prințul Harry înseamnă că aceasta trebuie să le facă față singur, după ce a expus toate nemulțumirile la adresa lor în cadrul interviului acordat lui Oprah Winfrey.

În timpul discuției, Harry i-a spus jurnalistei că, în ciuda tuturor lucrurilor prin care au trecut, îi poartă o mare afecțiune fratelui său. ”Așa cum am spus mai devreme, îl iubesc pe William. Am trecut prin iad împreună, dar suntem pe drumuri diferite”, afirma tânărul atunci.

Citește și: Documentul care sugerează că Meghan Markle și Prințul Harry au mințit în interviul acordat lui Oprah

La momentul transmiterii acestei știri, Prințul Harry este carantinat la casa Windsor din Sussex, Frogmore Cottage, unde locuiește familia verișoarei sale Eugenie.

Ultimele știri