Preotul care i-a căsătorit pe Meghan Markle și Prințul Harry rupe tacerea. Când s-au cununat cu adevarat cei doi

În urma interviului cu Oprah Winferey, atunci când Meghan Markle și Prințul Harry au declarat că s-au căsătorit cu trei zile înainte de ceremonia oficială, s-au creat controverse mari, ba chiar au fost acuzați de minciună. Preotul care a oficializat căsătoria a spus care este, de fapt, adevărul.

Meghan Markle și Prințul Harry

Getty

Justin Welby, a declarat mai multor jurnalişti că ar fi „comis o gravă infracţiune” dacă ar fi semnat cerificatul de căsătorie în acea zi ştiind că este fals. Înainte de nuntă, el s-a întâlnit cu cuplul „într-un cadru privat şi pastoral”, a spus acesta, potrivit news.ro.

Arhiepiscopul de Canterbury a contrazis spusese soţiei prinţului Harry, Meghan Markle, şi a declarat că cei doi au fost căsătoriţi legal pe 19 mai 2018, la Castelul Windsor, şi nu cu trei zile înainte, așa cum ei au declarat, scrie BBC.

Acesta a declarat pentru La Repubblica: „I-am întâlnit pe ducele şi ducesa de Sussex de câteva ori în privat înainte de ceremonia oficială de sâmbătă, 19 mai 2018. Acea zi a fost ziua cununiei”.

Citește și: Reacția Palatului Buckingham după declarațiile dure făcute de Meghan Markle și Prințul Harry, la Oprah. Ce a transmis Casa Regală

„Dacă aş fi semnat certificatul în altă zi, aş fi comis o infracţiune gravă. Căsătoria a fost sărbătorită pe 19 mai. Dar nu voi spune ce s-a întâmplat la întâlnirile noastre”, a adăugat el.

Meghan Markle i-a spus lui Winfrey: „Ştii, ne-am căsătorit cu trei zile înainte de nunta noastră. Nimeni nu ştie asta. Dar l-am sunat pe arhiepiscop şi am spus «acest spectacol este pentru lume, dar vrem ca uniunea asta să fie între noi». Aşadar, jurămintele pe care le-am înrămat în camera noastră ne reprezintă doar pe noi doi în grădină cu arhiepiscopul de Canterbury”.

De asemena, ziarul britanic The Sun a publicat o copie a certificatului de căsătorie a prinţului Harry cu Meghan Markle, care arată că au fost căsătoriţi legal la Castelul Windsor. Documentul este datat 19 mai 2018 şi cuprinde numele prinţului Charles şi al mamei lui Markle, Doria Ragland, ca martori.

Citește și: Documentul care sugerează că Meghan Markle și Prințul Harry au mințit în interviul acordat lui Oprah

Meghan Markle şi Prințul Harry au dezvăluit la „Oprah” ce sex are al doilea copil al cuplului, dar și traumele prin care au trecut

Meghan Markle și Prinţul Harry au vorbit, în cadrul programului special „The Oprah Winfrey Show”, difuzat duminică seară, despre familia regală şi au dezvăluit că s-au simţit izolaţi în interiorul ei, că au rămas fără sprijin financiar şi că nunta lor a avut cu trei zile înainte de ceremonia transmisă în întreaga lume.

De asemenea, ea a spus că a avut gânduri sinucigaşe, iar Harry a mărturisit că relaţia cu tatăl lui, prinţul Charles, s-a deteriorat, dar că „vindecarea” acesteia reprezintă una dintre priorităţile lui.

Citește și: Colecție de imagini impresionante din copilăria familiei Regale, din Mare Britanie. Puțini au avut ocazia să-i vadă așa

Pe lângă dezvăluirile dureroase din cadrul interviului, Meghan a făcut câteva mărturisiri care au adus zâmbetul pe buze, printre care și ce sex va avea viitorul copil al cuplului, potrivit news.ro.

Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan Markle au dezvăluit că al doilea copil pe care îl aşteaptă este o fetiţă. Oprah a întrebat-o pe Meghan dacă, după toate întâmplările grele, trăiește un "final" fericit cu prinţul Harry: „Mai minunat decât orice basm pe care le-aţi citit”, a mărturisit fosta actriță.

Meghan a dezvăluit că ea şi prinţul Harry s-au căsătorit într-o simplă ceremonie cu trei zile înainte de evenimentul care a fost transmis de televiziunile din întreaga lume.

Citește și: Reacția Reginei Elisabeta la acuzațiile aduse de Prințul Harry și Meghan. Ce au dezvăluit apropiații Casei Regale

Primul interviu acordat de cuplu după ce, anul trecut, a decis să renunţe la îndatoririle în familia regală, a creat vâlvă în toată lumea, după ce Meghan a vorbit despre abuzurile suferite în interiorul Casei Regale.

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri