Ce reacție a avut Regina Elisabeta când a aflat că Meghan Markle nu va ajunge la înmormântarea prințului Philip

După moartea Prințului Philip, atât Meghan, cât și Harry ”au fost în contact cu regina Elisabeta a II-a”, a declarat o persoană apropiată lor pentru People.

După moartea prințului Philip, atât Meghan, cât și Harry ”au fost în contact cu regina Elisabeta a II-a”

Getty Images

În timp ce Prințul Harry s-a întors, duminică, în Marea Britanie pentru a putea participa la înmormântarea bunicului său, Meghan Markle nu a putut să-l însoțească.

Ducesa de Sussex, care așteaptă al doilea copil al cuplului, ”a fost sfătuită de medicul ei să nu călătorească”, a spus un purtător al Palatului Buckingham pentru publicația People.

Astfel, soția lui Harry a rămas în California cu fiul lor, care urmează să împlinească 2 ani în mai.

”A fost de la sine înțeles că Harry se va întoarce în Anglia pentru înmormântarea bunicului său”, a spus un apropiat al cuplului pentru sursa citată.

Citește și: Ce a întrebat prințul Philip în ziua în care s-a căsătorit cu Regina Elisabeta a II-a. Abia acum a ieșit la iveală

El a adăugat faptul că cei doi au ținut legătura cu regina Elisabeta după ce Prințul Philip s-a stins din viață.

”Meghan și-a exprimat condoleanțele. Regina înțelege de ce nu poate călători în acest moment”, a mai explicat apropiatul perechii regale.

În prezent, Prințul Harry este carantinat la Frogmore Cottage, acolo unde el și Meghan Markle au locuit până să se mute în SUA.

Ce va face prințul Harry după înmormântarea lui Philip

După perioada de carantinare, care a început duminică, Prințului Harry îi va fi permis să-l conducă pe bunicul său pe ultimul drum.

Însă, după aceea, Prințul Harry știe exact ce are de făcut. Conform Page Six, soțul lui Meghan Markle va zbura spre SUA, la scurt timp după înmormântarea Prințului Philip.

Citește și: Cum arăta Prințul Philip în primii ani de viață. Imagini de colecție din copilăria și adolescența soțului Reginei Elisabeta a II-a

Se pare că acesta nu mai vrea să fie separat de partenera sa însărcinată. Așadar, ducele de Sussex nu intenționează să petreacă o perioadă mare de timp în Marea Britanie după slujba de sâmbătă.

Cauza morții Prințului Philip

Prinţul Philip, soţul reginei Elisabeta a II-a, a murit la vârsta de 99 de ani. În ultima vreme, soțul reginei Marii Britanii s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate și a fost internat în spital, unde a primit îngrijiri medicale timp de o lună.

„Cu durere profundă, Majestatea Sa Regina a anunțat moartea iubitului ei soț, Alteța Sa Regală, Prințul Philip, Duce de Edinburgh. Alteța Sa Regală a murit în pace în această dimineață la Castelul Windsor”, a arătat declarația Palatului Buckingham.

Citește și: Moștenirea impresionantă pe care Elisabeta I i-a lăsat-o Prințului Harry. Sunt mai mulți bani decât a primit William

Prințul Philip fusese internat în luna februarie la spital, după ce s-a simțit rău. Ulterior, la începutul lunii martie, acesta a fost transferat la Sf. Bartolomeu, un spital specializat în îngrijirea cardiacă, pentru teste și investigații, acolo unde Prințul Philip a fost supus unei operații pe cord.

Casa Regală Britanică nu a oferit atunci prea multe detalii despre starea de sănătate a Prințului, precizând doar că intervenția chirurgicală a avut succes. La jumătatea lunii martie, ducele de Edinburgh a fost externat.

La aproape o săptămână de la decesul Prințului Philip, mai multe scrisori destinate Prințesei Diana au fost făcute publice, conform presei internațioanale. Datorită lor, publicul a putut afla care a fost adevărata relație dintre cei doi.

Parteneri
Shiloh Jolie-Pitt a mers în vacanță cu mama sa. Ce a purtat fiica Angelinei Jolie la sosirea în Veneția
Shiloh Jolie-Pitt a atras privirile tuturor atunci când a mers în vacanță alături de mama sa. În vârstă de doar 15 ani, fiica Angelinei Jolie a purtat o ținută lejeră care să-i permită să se simtă confortabil pe parcursul călătoriei cu avionul. Adolescenta se va afla în perioada următoare alături de mama și frații săi într-o excursie relaxantă în Veneția.
Catine.ro
Ultimele știri