Ce spune fosta iubită a lui Fulgy despre felul în care se comporta cu ea. Ies la iveală detalii neștiute despre fiul Clejanilor

Alina, fosta iubită a lui Fulgy, rupe tăcerea și dezvăluie cum se purta artistul cu ea atunci când au format un cuplu.

Alina, fosta iubită a lui Fulgy, rupe tăcerea și dezvăluie cum se purta artistul cu ea atunci când au format un cuplu.

Antena 1

Frumoasa blondină a povestit în cadrul Xtra Night Show despre relația ei cu fiul Clejanilor. Pentru că a avut o relație mai lungă cu Fulgy, Alina a decis să vorbească sincer despre lucrurile care o legau de el.

Ce acuzații aduce Viorica de la Clejani fostelor iubite ale fiului ei

Mama lui Fulgy, Viorica de la Clejani, a declarat în repetate rânduri că ajunsese să le caute în geantă pe fostele iubite ale fiului ei pentru că știa că ele consumau droguri. Alina a mărturisit că acesta nu a fost și cazul ei.

Viorica nu a controlat-o niciodată în geantă.

“Nu am consumat niciodată. Sunt un om cu coloană vertebrală. Viașa este frumoasă așa cum este și nu vreau să mi-o distrug sub nicio formă”, a mărturisit frumoasa blondină.

Cu toate acestea, fosta iubită a lui Fulgy a recunoscut că știa că alte foste iubite de-ale lui Fulgy consumau droguri.

Deși nu face parte dintre cele care consumă droguri, Alina spune că a deranjat-o foarte tare afirmația Vioricăi de la Clejani, în special pentru că îi cunoaște personal pe părinții lui Fulgy și avea pretenția să nu fie judecată greșit.

Citește și: Fulgy, fiul Clejanilor, internat o lună la dezintoxicare în străinătate. Suma colosală plătită de Viorica și Ioniță

“Nici pentru mine nu este tocmai ok, nici pentru familia mea pentru că familia mea mă cunoaște destul de bine, știe cum sunt”, a mai adăugat Alina.

Cunoscând deja situația delicată prin care trec Viorica și Ioniță de la Clejani după scandalul legat de droguri în care a fost implicat fiul lor, Alina a mai zis că nu a luat legătura cu Viorica de la Clejani pentru a-I cere socoteală pentru afirmațiile făcute.

“Știu că trec printr-o situație mai grea în momentul ăsta și am zis să evit”, a completat blondina.

Deși cei doi nu mai sunt împreună de ceva timp, Alina a recunoscut că ea și Fulgy și-au păstrat relația de prietenie și au mai vorbit după despărțire.

De asemenea, noua melodie lansată de Fulgy, care se numește “Fosta mea”, este de fapt despre Alina.

Frumoasa blondină a ținut să menționeze că între ea și Fulgy nu există decât o relație de prietenie, cei doi se respectă reciproc.

Ce relație au în prezent Fulgy și fosta lui iubită

“Nu trecem de această barieră care este pusă între noi. Ce a fost în urmă a fost în urmă și atât”, a mai declarat Alina.

Întrebată fiind dacă ea știa că Fulgy are probleme cu drogurile, Alina a mărturisit că l-a văzut niciodată sub influența substanțelor interzise.

“Nu l-am văzut niciodată în stadiul acesta. El m-a respectat întotdeauna, mi-a vorbit frumos, adică am avut o relație ok din punctul meu de vedere”, spune Alina.

Deși a trecut o vreme de la despărțire, Fulgy nu a uitat-o și vorbește în continuare despre Alina. Frumoasa blondină știe aceste lucruri, dar a mărturisit că nu se pune problema de o împăcare și fiecare este acum pe drumul lui.

Citește și: Răspunsul Vioricăi de la Clejani după afirmațiile incriminatoare făcute de Fulgy. Ce a spus mama artistului

Alina a aflat de pe rețelele de socializare despre scandalul în care Fulgy a fost implicat legat de consumul de droguri. De asemenea, blondina a povestit că nu știa nimic despre faptul că fostul ei iubit ar fi fost în arrest pentru 29 de zile sau ar fi fost internat la dezintoxicare.

Cei doi nu au mai ținut legătura în ultima vreme, iar Alina a aflat tot ce I s-a întâmplat lui Fulgy din presă.

“Tind să cred că este într-un loc pentru o perioadă pentru a se liniști și el”, a mai zis Alina.

Mesajul transmis de fosta iubită pentru familia Clejanilor

“Eu oarecum îi înțeleg pe dânșii pentru că la urma urmei, Fulgy este copilul lor și este normal să îi ia apărarea și este normal să îl susțină pentru că sunt părinți. Cred că și eu la rândul meu, dacă aș avea un copil, la fel aș proceda. Și oarecum nu cred că ce a spus dânsa a fost cu intenție foarte rea. Sunt sigură că nu a fost cu intenție rea față de mine cel puțin pentru că eu cu ei întotdeauna am avut o relație super ok”, a mai adăugat Alina.

Ultimele știri