Răspunsul Vioricăi de la Clejani după afirmațiile incriminatoare făcute de Fulgy. Ce a spus mama artistului

După seria de dezvăluiri despre viața sa privată, Fulgy a fost pus la zid de fani și de presă, iar mama artistului a simțit nevoia să îl apere pe tânăr.

După seria de dezvăluiri despre viața sa privată, Fulgy a fost pus la zid de fani și de presă, iar mama artistului a simțit nevoia să îl apere pe tânăr.

Antena Stars

Fulgy, fiul lui Ioniță și al Vioricări de la Clejani, a mărturisit în urmă cu puțin timp în cadrul show-ului XNS de la Antena Stars mai multe lucruri despre viața sa.

Ce declarații a făcut Fulgy după ce a fost oprit de polițiști

Fulgy, pe numele său Dan Manole, a fost prins de poliție în urmă cu câteva zile, fiind sub influența substanțelor interzise la volan, potrivit Observator.

Tânărul a fos dus de agenți la sediul Institutului de Medicină Legală pentru recoltare de probe biologice. Se pare că Fulgy nu este singurul din familie care a condus sub influența drogurilor. Și sora sa, Margherita de la Clejani, a fost prinsă de polițiști pentru aceeași faptă în urmă cu 1 an.

Citește și: Cu ce se ocupă în prezent Fulgy, băiatul Clejanilor: „Nu am mai vrut la televizor, nu am mai vrut anturaje”

Fulgy, în vârstă de 23 de ani, a recunoscut totul atunci când presa l-a surprins ieșind de la Institutul de Medicină Legală, iar el a fost deschis atunci când I s-au adresat întrebări. Părinții lui l-au așteptat afară în mașină.

“Mama mea ştie că sunt pui de şmecher, că mama mea e şmecheră..”, a declarat atunci Fulgy.

Reacția Vioricăi de la Clejani

După momentele dificile prin care a trecut Fulgy în urmă cu o săptămână, mama artistului a simțit nevoia să își apare fiul.

Astfel, Viorica a postat pe Insta Stories un mesaj pentru fanii care l-au criticat pe fiul ei.

“Fulgy e puiul meu indiferent de ceea ce se întâmplă! Și va rămâne puiul meu până voi închide ochii! Pentru mine, fiul meu este cea mai prețioasă ființă de pe acest pământ”, a scris faimoasa cântăreață.

Astfel, cântăreața dovedește că va fi mereu alături de fiul ei, indiferent de ce decizii și ce lucruri face acesta. Ca orice mamă, ea va alege să îl apere și să îl ajute necondiționat.

Citește și: Fulgy, fiul Clejanilor, internat o lună la dezintoxicare în străinătate. Suma colosală plătită de Viorica și Ioniță

Fulgy a apelat la ajutorul specialiștilor

Fulgy a negat zvonurile conform cărora ar fi fost internat recent într-un centru de dezintoxicare din cauza problemelor cu substanțele interzise și alcoolul. Conform lui, a apelat la ajutor specializat în urmă cu aproximativ 4 ani, atunci când a cerut ajutorul unor experți din Spania.

„Ajunsesem din cauza stilului meu de viață foarte nașpa, adică mă trezeam la zece seara și mergeam afară și ce puteam să fac seara, cazino, femei, băutură și distracție. Nu îndemn pe nimeni să se joace la cazino, am pierdut sume de la 1 leu la aproape 90.000 de lei pe seară, cea mai mare lovitură a mea e de 250.000 de euro.

Tatăl meu mi-a dat interzis ca să nu mă mai joc pentru că la vârsta aia nu îmi mai socotea mie. Tata îmi spunea să nu mai merg la cazino, să iau bani cu dobândă sau să nu mai consum droguri. Mi-aș fi dorit să am un prieten de vârsta mea care să mă îndemne, n-am avut și le-am experimentat eu pe pielea mea.”, a mai spus Fulgy la Antena Stars.

Ultimele știri