Căutare Live

Ce studii are Nicoleta Luciu. Vedeta și-a câștigat primii bani din domeniul în care a studiat

Nicoleta Luciu este faimoasă în România pentru frumusețea pe care o deține, dar și pentru rolurile pe care le-a avut în diverse telenovele realizate la noi în țară.

Nicoleta Luciu a urmat studii în medicină, însă nu a profesat foarte mult timp. A renunțat la cariera de asistentă medical pentru televiziune

Hepta

Dar nu multă lume știe cu ce s-a ocupat Nicoleta Luciu înainte de a deveni faimoasă. Vedeta a terminat studii într-un alt domeniu din care ea și-a câștigat primii bani.

Ce studii are Nicole Luciu și cum și-a câștigat primii bani din viață

Nicoleta Luciu se pregătea pentru o cu totul altă meserie, însă fiind atrasă de lumea showbiz-ului românesc, aceasta a ales să renunțe la cariera sa în domeniul medical ca să își construiască o imagine în lumea mondenă din România.

Citește și: Iuliana Luciu, mesaj emoționant pentru sora ei Nicoleta, cu ocazia zilei de naștere. Ce frumoase sunt cele două vedete

Vedeta s-a retras în ultima perioadă din lumina reflectoarelor, dar nimeni nu a uitat cât de frumoasă este aceasta. Nicoleta Luciu a devenit foarte cunoscută după ce a jucat în mai multe telenovele de succes de la noi din țară, precum „Inimă de țigan', „Regina', „Iubire și onoare', „Aniela' sau „Lacrimi de iubire'. Dar asta nu e tot, Nicoleta Luciu a câștigat titlul de Miss România în anul 1999, iar apoi a apărut de mai multe ori în revista Playboy.

Aceasta a muncit foarte mult pentru cariera sa din domeniul medical, însă a ales televiziunea și lumea mondenă în detrimentul acelei cariere. Vedeta a studiat pentru a deveni asistentă medical, iar primii bani pe care ea i-a câștigat au fost chiar din acest domeniu. Fiindcă mai avea și alte pasiuni, Nicoleta Luciu mai făcea și modelling în paralel cu munca ei.

„Profesia de bază este de asistentă medicală, iar primii bani i-am câştigat când am făcut practică la Spitalul Universitar, Secţia Chirurgie. În paralel, făceam modelling şi mai câştigam nişte bani de la prezentări şi şedinţe foto. La castinguri mergeam cu metroul. M-a atras mai mult lumea showbiz-ului, dar, dacă aş fi rămas în domeniul medical, m-aş fi ambiţionat să intru la Medicină şi sigur aş fi profesat', a povestit Nicoleta Luciu, în urmă cu ceva timp, potrivit viva.ro.

Nicoleta Luciu și Iuliana, sora ei, sunt cunoscute pntru atuu-urile fizice pe care le dețin și cu care au fost înzestrate de la mama lor.

Averea pe care soțul Nicoletei Luciu o deține. Cei doi sunt căsătoriți de 9 ani

În 2012, Nicoleta Luciu şi Zsolt Csergo şi-au oficializat relaţia în cadrul Primăriei din Miercurea Ciuc, după şapte ani de relaţie.

Citește și
felicitare de sfantul nicolae 2021 cu text de la multi ani pentru 6 decembrie 2021
Felicitări cu mesaje speciale pentru Sfântul Nicolae 2021. Spune ”La mulți ani” într-un mod inedit
Felicitări cu mesaje speciale pentru Sfântul Nicolae 2021. Spune ”La mulți ani” într-un mod inedit
colaj de imagini cu ioana tufaru la antena 1
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
colaj de imagini cu sfantul nicolae, o femeie, lumanari si o biserica din romania
Tradiții de Sfântul Nicolae. De ce nu e bine să te cerți și să dăruiești obiecte ascuțite. Iată ce gest aduce noroc
Tradiții de Sfântul Nicolae. De ce nu e bine să te cerți și să dăruiești obiecte ascuțite. Iată ce gest aduce noroc
Mai multe articole

Citește și: Nicoleta Luciu, imagine rară, nemachiată. Cum arată vedeta la 40 de ani

Soțul Nicoletei Luciu a construit trei cartiere în trei orașe. În timpul pandemiei, cei 29 de angajați ai firmei sale au lucrat la foc continuu pentru a ridica al treilea cartier de blocuri, situat în Odorheiul Secuiesc.

Dar acesta nu este singurul oraș în care Zsolt Csergo a investit sume mari în imobiliare. El mai are parcuri de locuințe în Miercurea Ciuc și Sfântul Gheorghe. Circa 500 de locuințe a construit el în ultimii 15 ani.

Conform Ziare, compania dezvoltatoare care îi aparține și-a dublat cifra de afaceri în 2020 față de anul precedent. De la 10,7 milioane lei la 18,5 milioane lei și și-a triplat profitul, de la 2,5 milioane lei la 6,7 milioane lei. Bineînțeles, Zsolt Csergo are și datorii: 3,5 milioane lei și creanțe de 2,5 milioane lei.

Adevărul despre averea lui Liviu Vârciu. Ce sumă imensă obișnuia să câștige pe zi... Cine sunt și cum arată părinții lui Bogdan de la Ploiești. Fotografiile rare în care artistul apare alături de părinții ...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri