Charlie Sheen a ajuns la “criză financiară”. Ce s-a întâmplat cu averea actorului care câștiga 1.8 milioane de dolari pe episod

Charlie Sheen a devenit unul dintre cei mai cunoscuți - dar și unul dintre cei mai controversați - actori de la Hollywood, însă se pare că averea sa a dispărut mai repede decât ar fi putut anticipa fanii săi.

În urmă cu doar un deceniu, Charlie Sheen câștiga 1.8 milioane de dolari pentru fiecare episod din serialul de succes Doi bărbați și jumătate

Profimedia

Charlie Sheen (nume real Carlos Irwin Estevez) și-a făcut un renume la Hollywood încă din anii ‘70, când a început să apară în filme precum Apocalypse Now și The Execution of Private Slovik, deși acele roluri erau foarte mici.

În scurt timp, Sheen a început să apară și în producții în care avea roluri importante, precum Major League și Cei Trei Mușchetari (în care l-a interpretat pe Aramis), însă a devenit un nume cunoscut la nivel mondial datorită rolului lui Charlie Harper din serialul de succes Two and a Half Men (Doi bărbați și jumătate).

Charlie Sheen a fost, la un moment dat, cel mai bine plătit actor de la Hollywood

Datorită serialului Two and a Half Men, ce a început să fie difuzat în anul 2003. Sheen a fost numit cel mai bine plătit actor de la Hollywood în 2010, când încasa câte 1.8 milioane de dolari pentru fiecare episod, însă recent a ajuns la stadiul de ”criză financiară”, scrie Daily Mail.

Citește și: Vedete din România care și-au pierdut averea. Cine se numără printre cei care nu au avut noroc la bani

Din păcate, viața actorului a luat o turnură nefericită în 2011, an din care Sheen a început să fie implicat în numeroase scandaluri ce i-au dăunat imaginii publice.

După numeroase declarații controversate și acuzații de dependență de substanțe, Sheen a fost internat într-o clinică de dezintoxicare. Timpul petrecut acolo se pare că nu l-a ajutat pe cât se spera, pentru ca atunci când a ieșit, actorul a cerut să i se mărească salariul Two and a Half Men cu 50% și l-a insultat pe producătorul Chuck Lorre, potrivit The Mirror.

La scurt timp, Sheen a fost dat afară și și-a găsit cu greu alte roluri la Hollywood. Puțini au știut, însă, ce a cauzat transformarea neașteptată a actorului.

Potrivit The Mirror, în 2015 a ieșit la iveală faptul că Sheen a fost diagnosticat cu HIV în 2011, cu puțin timp înainte ca vestea despre consumul său de droguri și alcool să ajungă la public. Acest obicei i-a dăunat nu doar din punct de vedere al sănătății, ci și la nivelul situației financiare, ce a fost grav afectată în ultimul deceniu.

”Era singura unealtă pe care o aveam în acel moment, așa că am crezut că va va ajuta neliniștea. O parte mare din frica aia,” a declarat Sheen, scrie The Mirror. ”Dar, de fapt, a înrăutățit-o.”

”A fost acolo ca să sufoce anxietatea și ce urma să devină viața mea cu această condiție și să ajung atât de amorțit încât nu puteam să mă gândesc la asta.”

În ultimii ani, Sheen a stat mai departe de lumina reflectoarelor. În 2017, actorul în vârstă de 55 de ani a început o relație cu Julia Stambler, în vârstă de 28 de ani, fosta bonă a copiilor lui cu fosta soție Brooke Mueller, Max și Bob.

Chiar dacă viața sa personală s-a îmbunătățit, situația sa financiară a cunoscut probleme serioase. În 2018, Charlie a cerut să i se reducă suma de pensie alimentară pe care era nevoit să o plătească pentru copiii săi pentru că intrase într-o ”criză financiară” serioasă.

Citește și: Topul 10 cele mai bogate femeie din lume. Cum au devenit miliardare

Recent, Charlie Sheen a vândut mesaje personalizate pentru aniversări pe un site Cameo, cu prețul de 400 de dolari fiecare.

Ultimele știri